Avand in vedere ca am fost la primul nostru concurs si prima oara pe aceasta balta suntem foarte multumiti.
Vreau sa transmit pe aceasta cale tuturor pescarilor care nu au intrat inca in lumea competitiva a pescuitului sa nu ezite si sa participe.................................este "complet" diferit de pescuitul liber ...........Iti consumi timpul alocat partidei la maximum precum ultima picatura din bautura preferata de pe fundul paharului. Ca si vremea capricioasa de vara cu alternanta ploaie - soare asa se mixeaza starile de fericire , extaz cu stress-l si nervozitatea.........aceasta doar daca pui suflet . Nu ai stare , trebuie in continuu sa schimbi diverse tehnici. Cand lansetele sunt in apa acum este momentul "gandirii la rece" , cu referire la tactica prezenta , locul unde ai lansat momeala , si tactica viitoare(de rezerva) in cazul in care nu ai rezultat. Spiritul de echipa si increderea sunt adezivul principal al unei echipe pentru a o mentine impreunata . Fiecare vine cu o propunere apoi urmeaza sau nu o contrazicere (consider ca cine nu se contrazice nu gandeste) iar dupa aceea "mixul" final.
Nici macar pixul si hartia nu au lipsit de pe masuta pentru "cartografierea" zonei de pescuit dupa un periaj intens cu marker-l.
Am facut si bataturi in palme de la cat am nadit cu cobra(foarte important mai ales pentru a inchide trecerea pestelui in standurile vecine) , si de cate ori am lansat.
Spun cu inima deschisa ca abia asteptam urmatoarea competitie
Legat de balta pot sa formulez un motto pe care noi , B&C ENDURO CARP TEAM , sigur il vom urma : "nu te feri de agatatura pentru ca te fereseti si de peste". Nu am prea pierdut asa multe monturi doar vreo 10 carlige deoarece inainte sa mergem la concurs am testat rezistenta monturii(rigului) si a liniei principale care a fost de 0,40. Am facut in asa fel incat pierdeam in cel mai rau caz doar carligul. Trebuia sa lansezi si sa nu mai misti deloc montura de pe fund iar pufuletii solubili ne-au fost de mare ajutor.
Balta , cu un areal de vis si salbatic , are o populatie piscicola bogata mai ales crapul , care este mare , mult si foarteeeeeeeeeeeeeee nervos si energic , salbatic parca este crap de dunare.........te lucreaza bine de tot
Cu siguranta vom reveni pe aceasta balta , iar daca doriti senzatie si partide ENDURO nu ezitati.
Va doresc o zi buna si FIR "INCINS"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -