m-am lasat de fumat
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: m-am lasat de fumat
Hai ca puteti baieti . Va trebuie multa vointa.
Si eu m-am despartit de ele acum 5 ani !!!
Si eu m-am despartit de ele acum 5 ani !!!
Eu am 5 luni de cand nu mai fumez...nu stiu de ce,dar mi se pare mai greu acum decat la lnceput...lnca ma gandesc sa ma apuc din nou..de ce?nu poti lnlocui cu nimic sanzatia cand fumezi o tigare la o bere,sau dupa o masa,la cafeaua de dimineata..etc...m-am lngrasat 5kg si cred ca nu m-am oprit aici,o sa mai pun...singura motivatie pt mine ar fi binelnteles,sanatatea,dorinta de a trai cativa ani ln plus,altfel....nu stiu ce sa zic....tot ce pot sa spun e,ca nu am renuntat definitiv la gandul de a fuma...
multumesc de incurajari . am deja 2 saptamani . am incercat un fum vineri seara pe balta si erea sa mor , apoi am spus : clar nu ma mai apuc , mai trebuie sa lucrez putin la problema cu tigara electronica si sunt gata , sa nu mai spun ca nu mai suport fumul de tigara , ma sufoc de la el .
e uite ca de azi am lnceput sa fumez...lti urez succes Vio,dar lti pot spune ca singurul lucru,sa poti sa renunti la ele,e mediul ln care traiesti..serviciul,sa nu ai stress...eu acasa nu am fumat...nici de revelion..unde am baut ca un disperat..prietenii stiu... ...astazi am avut o zi grea,stress si nervi,si hopa mi-a sarit tigara ln mana,dupa aproape 5 luni....trebuie sa fii linistit,fara stress ca sa te lasi..sau cel putin asta lmi trebuie mie,la tine o fi altfel...
Pacat ca ai pacatuit dupa 5 luni de abstinenta. Inca nu e tarziu sa continui chiar daca ai bagat azi cateva tigari.
Eu si dupa un an tanjeam dupa o tigare...
Eu si dupa un an tanjeam dupa o tigare...
- Marian Constantin
- Veteran
eu m-am apucat de tigari in jurul varstei de 12 ani .... asa erau vremurile atunci
am fumat timp de 6 ani pana in momentul cand am fortat cu tigarile si dupa vreo 20 de tigari
de BT cartonat am lesinat pur si simplu , noroc cu mama ca era asistenta medicala la spitalul
Victor Babes ... m-a dus pe brate si dupa vreo doua zile de perfuzii am fost externat ..
dupa externare glont m-am dus pe IOR unde era fratele meu la o caraseala si i-am cerut o tigara ,
instant dupa primul fum mi-am dat matele afara ... norocul meu ... de atunci nu am mai pus gura pe tigari
( am mai incercat la cate un baieram ) dar nu s-a mai prins de mine nevoia fumatului
nici acum nu stiu ce mi s-a pus in perfuzii , dar stiu ca dupa vreo 2 ani directorul spitalului ia spus
lui mama ca am dat in coma tabagica ...
P.S- nu recomand solutia si nu doresc la nimeni sa pateasca ca mine
am fumat timp de 6 ani pana in momentul cand am fortat cu tigarile si dupa vreo 20 de tigari
de BT cartonat am lesinat pur si simplu , noroc cu mama ca era asistenta medicala la spitalul
Victor Babes ... m-a dus pe brate si dupa vreo doua zile de perfuzii am fost externat ..
dupa externare glont m-am dus pe IOR unde era fratele meu la o caraseala si i-am cerut o tigara ,
instant dupa primul fum mi-am dat matele afara ... norocul meu ... de atunci nu am mai pus gura pe tigari
( am mai incercat la cate un baieram ) dar nu s-a mai prins de mine nevoia fumatului
nici acum nu stiu ce mi s-a pus in perfuzii , dar stiu ca dupa vreo 2 ani directorul spitalului ia spus
lui mama ca am dat in coma tabagica ...
P.S- nu recomand solutia si nu doresc la nimeni sa pateasca ca mine
bravo si merci pt cele mentionate Mari . apropo ,Aurel ( sarpe ) mai fumeaza ? parca si el folosea o lulea dasta electronica .
prima zi fara tigari . tocmai am achizitionat[de pe net] kitul cu tigara electronica.
Sebastian, multa bafta si vointa. Foloseste electronica cu incredere cat simti nevoia. In timp nu vei mai avea nevoie de ea.
I Fish. Therefore I am.
- Marian Constantin
- Veteran
vioril scrie:bravo si merci pt cele mentionate Mari . apropo ,Aurel ( sarpe ) mai fumeaza ? parca si el folosea o lulea dasta electronica .
are .... doua ... dar trage cam tare de ele ... sa vezi ce falci a facut
Super inventie asta cu tigara electronica ... pe cand berea, spritzul, cafeaua, etc ... toate electronice ? Dar cea mai mare inventie ar fi niste parlamentari electronici . Auzeam pe unii batrani : " hahaaa, Ionu Pintii o fumat chipa ... si-o mai tzinut si bagau ... si-o trait 98 de ani, aha, Domnul sa-l hodineasca..." Deci cum ne e scris la toti ... ori poate ca stresul e o boala mai mare ... ori cam miroase a reclama pe aici ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Nu trebuie s-o privesti ca un inlocuitor pentru mahoarca. E doar un ajutor de incredere la inceput de lupta cu dependenta. Pentru unii functioneaza, pentru altii nu.
I Fish. Therefore I am.
- Lazar Mihai
- membru activ
Depinde mult de electronica, daca e naspa si facuta pe vapor nu faci nimic cu ea, trebuie ceva calitativ care se poate incarca cu nicotina. Eu am si chiar nu simt nevoia sa fumez tigara obisnuita numai cand imi miroase vreuna bine. Sanatate
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
CORECT.si eu am cautat si verificat cam toate ofertele de pe net.Lazar Mihai scrie:Depinde mult de electronica, daca e naspa si facuta pe vapor nu faci nimic cu ea, trebuie ceva calitativ care se poate incarca cu nicotina. Eu am si chiar nu simt nevoia sa fumez tigara obisnuita numai cand imi miroase vreuna bine. Sanatate
- Lazar Mihai
- membru activ
Eu am dse901, si recomand sa fie cumparata si sticluta cu nicotina si incarcatoare pentru masina.
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .