Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
O intrebare pentru iubitorii pescuitului.De curand am auzit de lacul Bolboci.In balta este foarte mult pastrav.Zona este splindita.Cunoaste cineva mai multe detalii despre acest loc?As vrea sa merg acolo.Acum ma gandesc ca este foarte frig si nu ar avea rost.Ma gandesc sa merg la inceputul lunii iunie.Pana atunci strang informati.
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- daddy caddy
- senior
maine sunt pe partea cu oltu,ma duc sa-i dau bine-n falci sa-i umflu gusa ca la hamsteridavidnicolaie scrie:daca te referi la persoana daddy caddy,sigur nu cunosti persoana ,de la o bere? poate de la 2 sticle de whisky ,cu bere nu platesti cat poate beacostin.vlasceanu scrie:Masurat pe google earth, ca sa ajungi pe limba din mijloc tre sa mergi cam 1,4 km. Daca ai ceva mai mult echipament de dus si apuci sa bei o bere, sigur te culci .
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Inseamna ca vom fi vecini de standcostin.vlasceanu scrie:Ma antrenez si maine merg la Vadu.
Sper sa-i ademenesc spre malul de la intrare .
- costin.vlasceanu
- utilizator
teo42 scrie:Inseamna ca vom fi vecini de standcostin.vlasceanu scrie:Ma antrenez si maine merg la Vadu.
Fiecare... cum doarme asa isi asterne !
ptr brasoveni 6 Suporti K-Karp telescopic 60-100cm folositi o singura partida,cumparati cu 41 de lei bucta si ii vand cu 30 lei bucata.
eu voi fi la intrare pe partea cu calea feratacostin.vlasceanu scrie:teo42 scrie:Inseamna ca vom fi vecini de standcostin.vlasceanu scrie:Ma antrenez si maine merg la Vadu.
FIRE INCINSE MAINE !
- rares_giurgiu
- membru activ
stie cineva cum se prezinta domnii Mazare si Claudiu la concurs, a vorbit cineva cu ei?
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!
-
- Veteran
am vorbit eu dimineata au deja 20 de kg http://www.chiroiu4greenlake.ro/forum/v ... &start=110
stand 2 Coraiu Claudiu - Munteanu Bogdan astea sunt ei
stand 2 Coraiu Claudiu - Munteanu Bogdan astea sunt ei
- daddy caddy
- senior
Coraiu Claudiu&Munteanu Bogdan locul 4 pe Chiroiu mai multe detalii o sa aflati de la ei!felicitarirares_giurgiu scrie:stie cineva cum se prezinta domnii Mazare si Claudiu la concurs, a vorbit cineva cu ei?
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- gabryel2006
- utilizator
Felicitari baietilor bobo pescar si claufish pentru locul obtinut la concurs
Eu am fost cu varu la o noua partida pe mv2 si din nou am prins pesti frumosi
priviti cateva poze
Eu am fost cu varu la o noua partida pe mv2 si din nou am prins pesti frumosi
priviti cateva poze
- Yo_gabriel
- membru activ
Felicitari un loc foarte bun data viitoare ii asteptam cu o cupa
Domnu gabi imi puteti spune si mie ce conditi si preturi sunt pentru pescuitul pe MV si cati km sunt pentru ca vreau sa merg si eu ... Toate cele bune
Domnu gabi imi puteti spune si mie ce conditi si preturi sunt pentru pescuitul pe MV si cati km sunt pentru ca vreau sa merg si eu ... Toate cele bune
- rares_giurgiu
- membru activ
cel mai bine ar fii sa intrii pe site-ul lor ,il gasesti prin mai multe mijloace, asa ar fii cel mai simplu, si de acolo poti sa aflii tot ce te intereseaza, din cite stiu daca vrei sa faci partida de 24 trebuie sa ai o recomandare, sau asa era odata dar cel mai bine sa ne spuna Gabi
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!
- gabryel2006
- utilizator
Fara domnu,taxa c&r 24 ore 120 ron,12 ore 60 ron c&r,100 ron cu retinere 5 kg si ar cam trebui recomandare pt 24 ore
sau inregistreazate pe moaravlasiei2 si aflii mai multe
Sunt 160 km din bv pana acolo,sper sa te fii ajutat
Fire intinse tuturor
sau inregistreazate pe moaravlasiei2 si aflii mai multe
Sunt 160 km din bv pana acolo,sper sa te fii ajutat
Fire intinse tuturor
Multumim sustinatorilor !
Iata si cateva poze cu capturile echipei B&C ENDURO CARP TEAM : , , , , , , , , , ,
Iata si cateva poze cu capturile echipei B&C ENDURO CARP TEAM : , , , , , , , , , ,
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
,
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"