Fundulea2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinpopescu2003
- senior
Re: Fundulea2
mai robert tata decat sa dai si banii pe maxi taxi si pe balta si sa prinzi caras ia frate maxi taxi pana la popesti si prinzi peste (nu fac reclama ca nam dc )
9
9
am fost p fundulea e o mare teapa,am umblat toata balta si toti pescarii aveau cate 3 sau 4 carasi palmasi dar c balta este la popesti,imi puteti spune mai detaliat?
cred ca e vorba de floare nu ? e topic separat pt ea... foarte ok in banii aia (referindu-ma strict la CR, nu suport sa mananc crap). balta ,,de activitate'' dar multa ciortanica...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- georgemarian
- Veteran
salutare si respect tuturor ...am o nelamurire cu balta asta,chiar asa este cum se vede in comentarii?m-am uitat toata lumea prinde numai cate 4,5 ciortani plus si 6,7 kg de caras,culmea si ala mare .....nu am mai fost de 2 luni ....nu stiu ce sa zic,dar cand vad un comentariu sigur respectivul a prins 4,5 ciortani...prea bate la ochii ....voi ce parere aveti o fi adevarat? daca se prinde asa bine sa o faca 100 ron )
Dar de ce nu te duci tu sa constati cum si ce si apoi sa ne spui si noua? Ca obs ca la intrebari despre balta cutare sau cutare esti primul, dar la raspunsuri mai subtire.
- georgemarian
- Veteran
da cjiar nu vad de ce va place(asta pt ca am 19 ani) sa va bagati asa coada unde nu trebuie,unul ca mine ar trebui incurajat si sa imi explicat cum sta treaba,domnu'daca mai dau de 2 ca dumneavoastra ma las de pescuit....sincer nu e bine ce faceti,stiti mai bine...urat asa!!!respect
Am fost de doua ori pe fundulea 2 acum 2 ani, o data in martia si prin iunie, resultatul 0 kg de peste, 0 trasaturi.
Ereau multi pescari pe balta dar la nimeni nici o trasatura de doamne ajuta, am vazut doar doi carasi la vreo 250 gr
la doi vecini le cam 50 de metri de locul unde stateam eu.
Colegul meu a prins cu varga 3 carasei foarte mici (de o jumatate de palma) a dat in alta parte fata de locul unde am dat eu.
Noi am fost atunci la pomul laudat ca se prinde crap, ciortan, caras. TEAPA TEAPA TEAPA.
Ereau multi pescari pe balta dar la nimeni nici o trasatura de doamne ajuta, am vazut doar doi carasi la vreo 250 gr
la doi vecini le cam 50 de metri de locul unde stateam eu.
Colegul meu a prins cu varga 3 carasei foarte mici (de o jumatate de palma) a dat in alta parte fata de locul unde am dat eu.
Noi am fost atunci la pomul laudat ca se prinde crap, ciortan, caras. TEAPA TEAPA TEAPA.
Tel0762.865.274
- georgemarian
- Veteran
da,eu am fost anul trecut am prins 2 bucati de 3,5 si 4 kg la porumb uscat...anul asta o data unul la undita de 3...cred ca era amortit
- georgemarian
- Veteran
Te superi degeaba georgemarian. Pana nu te duci tu sa constati personal prin cateva partide de pescuit nu rezolvi nimic. Asa unul spune ca a prins de l-a rupt, altul ca luat putin si celalalt deloc. Concluzia? Needificatoare!
In primul an cand s-au deschis fundulele astea nu am prins decat niste caras si cativa ciortani tot anul.
Erau destui in jurul meu care tot prindeau crap si eu nu. Un an mi-a luat pana le-am invatat orele, locurile, momelile si nada.
In primul an cand s-au deschis fundulele astea nu am prins decat niste caras si cativa ciortani tot anul.
Erau destui in jurul meu care tot prindeau crap si eu nu. Un an mi-a luat pana le-am invatat orele, locurile, momelile si nada.
- georgemarian
- Veteran
e altceva acum...ati vazut ca se poate,nu era mai bine sa imi spuneti asa de prima data si era mai bine...oricum multumesc de sfaturi!
Laurentiu scrie:Te superi degeaba georgemarian. Pana nu te duci tu sa constati personal prin cateva partide de pescuit nu rezolvi nimic. Asa unul spune ca a prins de l-a rupt, altul ca luat putin si celalalt deloc. Concluzia? Needificatoare!
Pai de ce nu ne spuneti si noua sau e chiar asa mare secretul ? Daca nu locul dvs. preferat macar altele si cam cu ce ar fi bine sa dam .
Pe fundulea maninca bine la ancora, curent sau plasa. daca curge apa (si de obicei curge, cel putin de cite ori am fost eu mam simtit ca pe riu) nu prea ai o partida placuta de pescuit si totusi cred ca balta are peste da se ocupa lumea sa nu prinzi mare lucru (cel putin asa cred)
Daca totusi te duci si vrei un loc unde poti avea sanse de reusita (la crap) incearca sa te pui undeva in curba,
cum ajungi pe balta o iei in dreapta pe mal si la citeva sute de metri e curba.
Treaba nasoala e ca trebuie sa plantezi pe malul celalant, nu incerca la bile nu ai nici-o sansa, dai cu porumb si poate o sa prinzi ceva.
Or cum nu recomand nimanui lantul de baltoace fundulea pentru ca se umbla cu mosmoande pe ele sa nu prinzi peste.
Asta cred eu.
Daca totusi te duci si vrei un loc unde poti avea sanse de reusita (la crap) incearca sa te pui undeva in curba,
cum ajungi pe balta o iei in dreapta pe mal si la citeva sute de metri e curba.
Treaba nasoala e ca trebuie sa plantezi pe malul celalant, nu incerca la bile nu ai nici-o sansa, dai cu porumb si poate o sa prinzi ceva.
Or cum nu recomand nimanui lantul de baltoace fundulea pentru ca se umbla cu mosmoande pe ele sa nu prinzi peste.
Asta cred eu.
Tel0762.865.274
- georgemarian
- Veteran
eu am prins la porumb uscat cu saculet 3 boabe se pop-up....dar rar,2 maxim intro zi!
Crezi gresit. Nu stau sa-ti explic ca nu se poate umbla la apa, chiar s-au certat admini pe treaba asta ca nu vroia nici unul sa dea drumul la apa, ca unul din ei vroia sa scoata chinezul (cica) si nici nu ridic in slavi fundulea ca nu am absolut nimic de castigat, platesc la fel ca voi cu mentiunea ca imi fac abonament anual si per total ies mai ieftin, dar tu ai nimerit pe cea mai slaba (adica 7) care e cea mai capricioasa plus ca nu ai pescuit cu nada si momeala corespunzatoare.LARY scrie: Asta cred eu.
Acolo e porumbul la putere indiferent ca pescarii declara ca l-a omorat la viermi, rame, libelule, patratica, etc... Conteaza foarte mult ce pui pe arcul naditor sa ti pestele pe vad si porumbul din carlig in ce zeama sau dip il prepari.