ferma curcani
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
ferma curcani
am sa deschid o ferma de curcani , material genetic ITALIA, puii sunt de rasa si vor fi hraniti ecologic adica fara hormoni de crestere , am sa incep cu un numar de 50 de curcani pe care o sa-i aduc la greutatea de peste 15 kg, am deja beneficiari penru 12 dintre ei si astept si pe altii sa se aboneze la un curcan ecologic crescut la tara,, pretul de vanzare v-a fi atractiv tinand cont ca primesc hrana obisnuita fara hormoni,,,,,,,rog seriozitate daca vine omul la peste macar sa plece cu curcanul acasa
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: ferma curcani
................................................
cu tot bre maestre cu tot
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
sorprodan scrie:am sa deschid o ferma de curcani , material genetic ITALIA, puii sunt de rasa si vor fi hraniti ecologic adica fara hormoni de crestere , am sa incep cu un numar de 50 de curcani pe care o sa-i aduc la greutatea de peste 15 kg, am deja beneficiari penru 12 dintre ei si astept si pe altii sa se aboneze la un curcan ecologic crescut la tara,, pretul de vanzare v-a fi atractiv tinand cont ca primesc hrana obisnuita fara hormoni,,,,,,,rog seriozitate daca vine omul la peste macar sa plece cu curcanul acasa
Ia te rog legatura cu un admin. , reclama pe acest site costa , ai pina miine sa rzolvi ,sa nu zici ca sint baiat rau ,
- stefan_kwr
- Veteran
Poate renunta inainte de a se apucavali003 scrie:sorprodan scrie:am sa deschid o ferma de curcani , material genetic ITALIA, puii sunt de rasa si vor fi hraniti ecologic adica fara hormoni de crestere , am sa incep cu un numar de 50 de curcani pe care o sa-i aduc la greutatea de peste 15 kg, am deja beneficiari penru 12 dintre ei si astept si pe altii sa se aboneze la un curcan ecologic crescut la tara,, pretul de vanzare v-a fi atractiv tinand cont ca primesc hrana obisnuita fara hormoni,,,,,,,rog seriozitate daca vine omul la peste macar sa plece cu curcanul acasa
Ia te rog legatura cu un admin. , reclama pe acest site costa , ai pina miine sa rzolvi ,sa nu zici ca sint baiat rau ,
Sorine cred ca in noua afacere se poate ura ''bafta'' nu?
-
- VIP+++
ferma da curcani ! adica scoala da politie ? e la misto anuntu ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
e ferma bre ,,,nu scoala,,,,gogu steriade scrie:ferma da curcani ! adica scoala da politie ? e la misto anuntu ?
daca tot am luat curcani am luat si vreo 10 bibilici tot italiene ca d-astea romanesti nu mai gasesti pe nicaieri bre,,,,
super tare.hai bre nea sorpodane dezvolta subiectul ,nu ne mai tine in tensiune......si asa zici ca nu mai ,,se exista dinastea'' romanesti,al dreqului ce tie si cu bibilicile astea,so fi carat si ele in Italia,si acu macaronari le vand ca fiind din cizma ...,,ma va fan culo''sorprodan scrie:daca tot am luat curcani am luat si vreo 10 bibilici tot italiene ca d-astea romanesti nu mai gasesti pe nicaieri bre,,,,
pai e ce e de zis? sa creasca puii bre,,,,,,Sebastian scrie:super tare.hai bre nea sorpodane dezvolta subiectul ,nu ne mai tine in tensiune......si asa zici ca nu mai ,,se exista dinastea'' romanesti,al dreqului ce tie si cu bibilicile astea,so fi carat si ele in Italia,si acu macaronari le vand ca fiind din cizma ...,,ma va fan culo''sorprodan scrie:daca tot am luat curcani am luat si vreo 10 bibilici tot italiene ca d-astea romanesti nu mai gasesti pe nicaieri bre,,,,
-
- VIP+++
prodaneee, tia fatat ma curcani pui ? cand face pui vreau si io vro 2-3 gemeni ! siamezi birmanezi cum pelea mea le zice la aia care seamana intre ei sau seamana cu masa si cu tasu !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
nu bre nu au pui dar cresc, si apropo de curcanii ceilalti p-aci incepura sa-i cam salte procurorii,,,, pe unii din ei bre,,,, p-aia de nu se mai satura,,,,,
Bre Prodane, as lua si eu un curcan de la matale, da' numai la pachet cu conitza, conform atasamentului anexat
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
gasim bre daca ne straduim,,,,nitelsorin1362 scrie:Bre Prodane, as lua si eu un curcan de la matale, da' numai la pachet cu conitza, conform atasamentului anexat
Bun pieptu' ala "dezosat".