ferma curcani

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

sorprodan
Veteran
Veteran

ferma curcani

Mesaj de sorprodan » 26 Feb 2011, 21:00

am sa deschid o ferma de curcani , material genetic ITALIA, puii sunt de rasa si vor fi hraniti ecologic adica fara hormoni de crestere , am sa incep cu un numar de 50 de curcani pe care o sa-i aduc la greutatea de peste 15 kg, am deja beneficiari penru 12 dintre ei si astept si pe altii sa se aboneze la un curcan ecologic crescut la tara,, pretul de vanzare v-a fi atractiv tinand cont ca primesc hrana obisnuita fara hormoni,,,,,,,rog seriozitate daca vine omul la peste macar sa plece cu curcanul acasa
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Re: ferma curcani

Mesaj de Butaru Gabriel » 27 Feb 2011, 15:08

................................................

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 27 Feb 2011, 17:29

cu tot bre maestre cu tot @-)
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 01 Mar 2011, 04:52

sorprodan scrie:am sa deschid o ferma de curcani , material genetic ITALIA, puii sunt de rasa si vor fi hraniti ecologic adica fara hormoni de crestere , am sa incep cu un numar de 50 de curcani pe care o sa-i aduc la greutatea de peste 15 kg, am deja beneficiari penru 12 dintre ei si astept si pe altii sa se aboneze la un curcan ecologic crescut la tara,, pretul de vanzare v-a fi atractiv tinand cont ca primesc hrana obisnuita fara hormoni,,,,,,,rog seriozitate daca vine omul la peste macar sa plece cu curcanul acasa

Ia te rog legatura cu un admin. , reclama pe acest site costa , ai pina miine sa rzolvi ,sa nu zici ca sint baiat rau , :D

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 01 Mar 2011, 11:10

vali003 scrie:
sorprodan scrie:am sa deschid o ferma de curcani , material genetic ITALIA, puii sunt de rasa si vor fi hraniti ecologic adica fara hormoni de crestere , am sa incep cu un numar de 50 de curcani pe care o sa-i aduc la greutatea de peste 15 kg, am deja beneficiari penru 12 dintre ei si astept si pe altii sa se aboneze la un curcan ecologic crescut la tara,, pretul de vanzare v-a fi atractiv tinand cont ca primesc hrana obisnuita fara hormoni,,,,,,,rog seriozitate daca vine omul la peste macar sa plece cu curcanul acasa

Ia te rog legatura cu un admin. , reclama pe acest site costa , ai pina miine sa rzolvi ,sa nu zici ca sint baiat rau ,
:D
Poate renunta inainte de a se apuca :D
Sorine cred ca in noua afacere se poate ura ''bafta'' nu? :))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 01 Mar 2011, 11:13

ferma da curcani ! adica scoala da politie ? :-/ e la misto anuntu ? :-?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 02 Mar 2011, 14:16

gogu steriade scrie:ferma da curcani ! adica scoala da politie ? :-/ e la misto anuntu ? :-?
e ferma bre ,,,nu scoala,,,,

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 01 Apr 2011, 21:02

daca tot am luat curcani am luat si vreo 10 bibilici tot italiene ca d-astea romanesti nu mai gasesti pe nicaieri bre,,,,

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 02 Apr 2011, 06:05

sorprodan scrie:daca tot am luat curcani am luat si vreo 10 bibilici tot italiene ca d-astea romanesti nu mai gasesti pe nicaieri bre,,,,
super tare.hai bre nea sorpodane dezvolta subiectul ,nu ne mai tine in tensiune......si asa zici :-?? ca nu mai ,,se exista dinastea'' romanesti,al dreqului ce tie si cu bibilicile astea,so fi carat si ele in Italia,si acu macaronari le vand ca fiind din cizma :D ...,,ma va fan culo'' =)) =)) =))

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 06 Apr 2011, 07:51

Sebastian scrie:
sorprodan scrie:daca tot am luat curcani am luat si vreo 10 bibilici tot italiene ca d-astea romanesti nu mai gasesti pe nicaieri bre,,,,
super tare.hai bre nea sorpodane dezvolta subiectul ,nu ne mai tine in tensiune......si asa zici :-?? ca nu mai ,,se exista dinastea'' romanesti,al dreqului ce tie si cu bibilicile astea,so fi carat si ele in Italia,si acu macaronari le vand ca fiind din cizma :D ...,,ma va fan culo'' =)) =)) =))
pai e ce e de zis? sa creasca puii bre,,,,,,

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 12 Apr 2011, 08:04

prodaneee, tia fatat ma curcani pui ? :-? cand face pui vreau si io vro 2-3 gemeni ! ;;) siamezi birmanezi #-o cum pelea mea le zice la aia care seamana intre ei (:| sau seamana cu masa si cu tasu ! :-/
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 12 Apr 2011, 20:47

nu bre nu au pui dar cresc, si apropo de curcanii ceilalti p-aci incepura sa-i cam salte procurorii,,,, pe unii din ei bre,,,, p-aia de nu se mai satura,,,,, =))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 24 Apr 2011, 20:19

Bre Prodane, as lua si eu un curcan de la matale, da' numai la pachet cu conitza, conform atasamentului anexat =))
Fişiere ataşate
Mmmturkey.png
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 26 Apr 2011, 07:05

sorin1362 scrie:Bre Prodane, as lua si eu un curcan de la matale, da' numai la pachet cu conitza, conform atasamentului anexat =))
gasim bre daca ne straduim,,,,nitel

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 26 Apr 2011, 08:45

Bun pieptu' ala "dezosat". @-)

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”