''ELIBERATUL'' PESTELUI
Moderator: gor965
Re: ''ELIBERATUL'' PESTELUI
Recunoaste ca in spate era unu' care amentinta ca-ti rupe lansetele pe genunchi daca nu-l eliberezi !
chiar nu am ce sa recunosc in spatele meu era chiar TATAL meu care nu ma ameninta ca imi rupe betele de genunchi,chiar nu imi place pestele sa-l maninc numa sa il prind asa ca nu ma inghesui sa il car acas cum fac alti gen pozele ce mai bintuie pe sait capturi in bucatarie
chiar nu am ce sa recunosc in spatele meu era chiar TATAL meu care nu ma ameninta ca imi rupe betele de genunchi,chiar nu imi place pestele sa-l maninc numa sa il prind asa ca nu ma inghesui sa il car acas cum fac alti gen pozele ce mai bintuie pe sait capturi in bucatarie
Stiam ,eu doar am glumit ! Fiecare are libertatea de a face si posta poze ...doar la anumite detalii trebuie sa fie mai atenti cand vor sa dovedeasca ceva !edibss scrie:Recunoaste ca in spate era unu' care amentinta ca-ti rupe lansetele pe genunchi daca nu-l eliberezi !
Totul in viata este asa frumos pana in momentul in care iti iese in cale un imbecil cu nume de aragaz,care se mai da si important.
Post edit -> Qnyx
Asta este al doilea avertisment pentru atitudinea injositoare de care dati dovada. Pe acest forum nu sunt permise jignirile, sub nicio forma. Nu suntem interesati de sentimentele sau resentimentele personale fata de alti utilizatori. La urmatoarea abatere de acest gen sau in cazul in care folositi facilitati ale acestui forum (ex. mesaj privat) pentru a mai jigni pe cineva, va va fi blocat IP-ul definitiv si contul dumneavoastra va fi anulat. Acest forum reprezinta un portal educativ in ceea ce priveste pescuitul din Romania, nicidecum o mahala.
In ciuda faptului ca Florentin Iuga v-a anuntat in mod special ca la urmatoarea data cand se va mai intampla asa ceva, veti fi considerat o persoana indezirabila pentru aceasta comunitate, totusi am sa respect regulamentul (care culmea tot eu l-am facut) si acolo am prevazut ca exista 3 avertismente inainte de a lua o decizie definitiva in acest sens.
De aceea va rog sa dati dovada de bun simt in continuare; scuzele dumneavoastra nu sunt obligatorii, dar ar fi de apreciat.
Post edit -> Qnyx
Asta este al doilea avertisment pentru atitudinea injositoare de care dati dovada. Pe acest forum nu sunt permise jignirile, sub nicio forma. Nu suntem interesati de sentimentele sau resentimentele personale fata de alti utilizatori. La urmatoarea abatere de acest gen sau in cazul in care folositi facilitati ale acestui forum (ex. mesaj privat) pentru a mai jigni pe cineva, va va fi blocat IP-ul definitiv si contul dumneavoastra va fi anulat. Acest forum reprezinta un portal educativ in ceea ce priveste pescuitul din Romania, nicidecum o mahala.
In ciuda faptului ca Florentin Iuga v-a anuntat in mod special ca la urmatoarea data cand se va mai intampla asa ceva, veti fi considerat o persoana indezirabila pentru aceasta comunitate, totusi am sa respect regulamentul (care culmea tot eu l-am facut) si acolo am prevazut ca exista 3 avertismente inainte de a lua o decizie definitiva in acest sens.
De aceea va rog sa dati dovada de bun simt in continuare; scuzele dumneavoastra nu sunt obligatorii, dar ar fi de apreciat.
edibss scrie:Recunoaste ca in spate era unu' care amentinta ca-ti rupe lansetele pe genunchi daca nu-l eliberezi !
Ai dreptate o poza cu un peste se face numai pe balta(indiferent ce faci cu pestele) daca vrei sa o publici pe net,daca o vrei pentru tine o poti face si pe wc dar aia nu ai de ce sa o publici.Din punctul meu de vedere sunt ORIBILE pozele cu pesti facute in alta parte decat pe balta,asta e parerea mea.
TOTUL PENTRU CRAP
O sa evit sa comentez acum,astept sa vad ce decizie ia adminul si dupa aia vb.Ricardo scrie:Totul in viata este asa frumos pana in momentul in care iti iese in cale un imbecil cu nume de aragaz,care se mai da si important.
TOTUL PENTRU CRAP
@Ricardo & Coleman
Baieti eu zic sa o lasati mai moale ca din raca asta nu vad sa iasa nimic bun ! Indiferent de stilul de pescuit adoptat cred ca cei care ajung pe un astfel de forum si nu intreaba cate ace pot sa puna la o bomba ,ori ce amperaj trebuie bagat ca sa iasa pestele singur la minciog ,sunt pescari care pot bea oricand o bere impreuna pe malul balti ! Numai bine tuturor !
Baieti eu zic sa o lasati mai moale ca din raca asta nu vad sa iasa nimic bun ! Indiferent de stilul de pescuit adoptat cred ca cei care ajung pe un astfel de forum si nu intreaba cate ace pot sa puna la o bomba ,ori ce amperaj trebuie bagat ca sa iasa pestele singur la minciog ,sunt pescari care pot bea oricand o bere impreuna pe malul balti ! Numai bine tuturor !
Nu stiu daca ai observat ca eu doar am purtat o discutie civilizata fara sa zic nimic de nimeni dar pe unii natura nu ia ajutat dpdv intelectual sa poata raspunde intr-un mod civilizat si in momentul in care sunt blocati recurg la anumite cuvinte,eu cum am zis astept sa vad reactia adminului si atat.gor965 scrie:@Ricardo & Coleman
TOTUL PENTRU CRAP
Eu nu pot sa discut cu asemenea persoane ,m-as injosi prea mult.
TOTUL PENTRU CRAP
incredibil. va pupa tata
Ricardo,chiar avem ceva de castigat, daca ne ridicam poalele?Intrebam si io....Ricardo scrie: incredibil. va pupa tata
Imi pare rau ca se ajunge la asemenea ..rabufniri inutile...
eu va zic o chestie lasatii in pace pe asa zisi pofticiosi care vor sa mince 10 kg de peste intro buna zi au sa vada ca au cheltuit o suma mare de bani si au stat o perioada lunga pe malul apei si nau vazut o muscatura de peste poate aia le va da de gandit, tot in apele cu sistem c&r au sa mearga ptru ca vor sa vada o trasatura de crap si ei asa no mai scoateti la capt cu nici unu explicadui ca asai bine si asa nui bine fire intinse tuturor
always think like a fish
miska scrie:eu va zic o chestie lasatii in pace pe asa zisi pofticiosi care vor sa mince 10 kg de peste intro buna zi au sa vada ca au cheltuit o suma mare de bani si au stat o perioada lunga pe malul apei si nau vazut o muscatura de peste poate aia le va da de gandit, tot in apele cu sistem c&r au sa mearga ptru ca vor sa vada o trasatura de crap si ei asa no mai scoateti la capt cu nici unu explicadui ca asai bine si asa nui bine fire intinse tuturor
Nu iti cere nimeni sa-i lasi in pace pe ''pofticiosi'' ,ba chiar poti spune care este parerea ta intr-un mod civilizat, tocmai de aceea s-au inventat aceste forumuri pt a ne spune parerea.Nici nu trebuie sa fi de acord cu unul sau cu altul tu iti poti exprima liber punctul tau de vedere atata timp cant nu jignesti in mod direct pe cineva.Eu am repetat faza cu 5-10 kg pentru ca foarte multi dadeau exemple de ''japca'' adica de zeci de kg de peste retinut,dar asta nu inseamna ca trebuie sa opreasca fiecare 10 kg sau 5 kg ca asa ''trebuie''.
As mai vrea sa felicit adminul pentru decizia luata si sper sa fie la fel de ''vigilent'' si de acum inainte.
Hai sa ne mai gandim la inca o chestie(repet aici vb doar de baltile private);mergem pe o balta si desi avem voie sa oprim 3 kg de peste(balta nu are sistem c&r) totusi il eliberam pentru ca orcum mergem in supermarket si cumparam de acolo;dar acel peste oare de unde este?nu cumva patronul balti a navodit-o si a vandut pestele catre supermarket?iar noi nu facem decat sa ''platim'' acelasi peste de 2 ori?
As vrea sa vedeti in acest comentariu o ipoteza de lucru nu un fapt concret si sa incercam sa ne dam cu parerea
TOTUL PENTRU CRAP
PENTRU COLEMAN
Ce-ai scris pe ultimul post,nu a fost decat o copie a ce am scris eu de mult.[vezi pag.2 din topic].Insisti cu niste chestii ,repeti ce au spus altii, sper ca nu pt.a face posturi.
Am ajuns la parerea ca se merge prea departe si cu acuzele si cu vorbe ce nu-si au rostul,oare de ce unele pareri sunt interpretate ca si ofense chiar daca au fost mai directe?
Ar trebui sa incercam sa fi barbati si sa nu ne ofilim la primele vorbe aruncate [sigur in gluma, chiar daca nu-si aveau rostul].Asteptai sa se ia masuri impotriva cuiva de parca nu ai trecut de faza cu gradinita .Pacat ca se ajunge la asa ceva pt. un lucru care oricum l-ai intoarce nu vor da pareri unanime.
Ce-ai scris pe ultimul post,nu a fost decat o copie a ce am scris eu de mult.[vezi pag.2 din topic].Insisti cu niste chestii ,repeti ce au spus altii, sper ca nu pt.a face posturi.
Am ajuns la parerea ca se merge prea departe si cu acuzele si cu vorbe ce nu-si au rostul,oare de ce unele pareri sunt interpretate ca si ofense chiar daca au fost mai directe?
Ar trebui sa incercam sa fi barbati si sa nu ne ofilim la primele vorbe aruncate [sigur in gluma, chiar daca nu-si aveau rostul].Asteptai sa se ia masuri impotriva cuiva de parca nu ai trecut de faza cu gradinita .Pacat ca se ajunge la asa ceva pt. un lucru care oricum l-ai intoarce nu vor da pareri unanime.
doru scrie:PENTRU COLEMAN
In prima parte a mesajului ai dreptate acum am vazut ca ceva de genul ai scris si tu,dar la faza cu posturile dupa cum am mai spus nu conteaza(cel putin pentru mine)sa am cat mai multe.Si alta ordine de idei daca te referi la acel individ care a jignit eu zic ca gresesti,aici incercam sa purtam o discutie civilizata din care sa invatam cate ceva si asta nu insemna ca tre sa ne jignim.Am asteptat sa se ia masuri pentru ca aceste formuri au si ele reguli care trebuiesc respectate.Tu ce ai fi vrut sa raspund si eu cu aceeasi moneda?Atunci toate formurile s-ar transforma in discutii inutile pline de trivialitati.Dupa cum am mai spus aici fiecare poate sa aiba parerea lui(atata timp cat nu jigneste in mod direct pe cineva) si nu stiu unde ai vazut tu ca vrea cineva sa existe pareri unanime.Sincer mi-as fi dorit sa discutam despre ''subiectul'' topicului dar vad ca in ultimele posturi se vb numai pe langa subiect.Asta o sa fie ultimul meu post aici pana cand se va reveni la subiect.
TOTUL PENTRU CRAP
- Qnyx
- Master Admin
Avand in vedere ca subiectul acestui topic deja a luat-o pe cai nebanuite si s-a spus ce s-a avut de spus (off-topic) va rog sa reveniti la subiectul initial. Daca mai observ divagatii majore de la subiect, respectivul initiator va primi avertisment / disable / ban in functie de gravitatea postului fara nici o notificare prealabila.
Daca aveti ceva personal unul cu celalalt, puteti sa va trimiteti mesaje private, dar nu stricati caracterul educativ al acestui post si lasati polemicile in alta parte.Forumul Infopescar.tv se doreste a fi un pic mai diferit ca "altele" unde discutiile scandaloase sunt la ordinea zilei. Aici nu sunt tolerate astfel de actiuni ! Daca nu va convin aceste reguli, accesarea acestui forum se afla la discretia dumneavoastra.
Daca aveti ceva personal unul cu celalalt, puteti sa va trimiteti mesaje private, dar nu stricati caracterul educativ al acestui post si lasati polemicile in alta parte.Forumul Infopescar.tv se doreste a fi un pic mai diferit ca "altele" unde discutiile scandaloase sunt la ordinea zilei. Aici nu sunt tolerate astfel de actiuni ! Daca nu va convin aceste reguli, accesarea acestui forum se afla la discretia dumneavoastra.