Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
macar saptamana asta sa nu ne certam. va doresc tutuor un Paște fericit, atât vouă cât și familiei voastre. cam devreme dar s-ar putea sa nu mai am timp de intrat pe aici.
multumesc sorin si la fel va doresc si eu la toti SARBATORI FERICITE,MULTA SANATATE si tot ce va doriti
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
salutare ieri a venit sponsorizarea pt concurs si doresc sa le multumesc celor de la CARPING CLUB si d-lui VICTOR HODOROG in special pt increderea aratata si speram sa iesim pe un loc cat mai bun si sa nu dezamagim
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- Yo_gabriel
- membru activ
Felicitari si sper sa faceti o figura cat mai frumoasa FIRE INCINSE si UN PASTE FERICIT TUTUROR BRASOVENILOR
Paste fericit tuturor pescarilor si nu numai....Fie ca in noaptea invierii atunci cand clopotele bat,toti sa avem sufletul curat si sa spunem toti in cor,,Hristos a inviat,,
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Un PASTE FERICIT la toata lumea,multa sanatate,fire cat mai intinse si HRISTOS A INVIAT
fie ca tot ce va doriti sa se implineasca!fire incinse si HRISTOS A INVIAT!
- gabryel2006
- utilizator
Acum am ajuns de la pescuit de la mv2 si va arat cateva capturi frumoase
Toti eliberati bineinteles si nu au fost singurii
Speram la mai mare,fire zbucimate si un paste fericit tuturor
Speram la mai mare,fire zbucimate si un paste fericit tuturor
- adi.bogdan
- membru activ
felicitari!
pentru brasoveni vand,Set avertizoare Pelzer DX 3+1 folositi 5-6 partide pret 230 ron (ii vand pentru ca vreau delkim) 6 Suporti K-Karp telescopic 60-100cm folositi o singura partida,cumparati cu 41 de lei bucta si ii vand cu 30 lei bucata.
[quote="gabryel2006"]Acum am ajuns de la pescuit de la mv2 si va arat cateva capturi frumoase
Speram la mai mare,fire zbucimate si un paste fericit tuturor [/quote]
Felicitari Gabi !!!
[color=#FF0000]Hristos a inviat[/color]
Speram la mai mare,fire zbucimate si un paste fericit tuturor [/quote]
Felicitari Gabi !!!
[color=#FF0000]Hristos a inviat[/color]
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
-
- Veteran
hristos a inviat in primul rand si am fost si eu 24 de ore la pescuit pe lates (jud:neamt)si voi arata cateva poze ca mii sa reprosat ca nu o fac ;am prins 13-16 crapi cu o medie de 7 kg dar si 2 amuri pe care i-am luat la solubile primi pesti pana am prins jmecheria nu am facut multe poze decat atunci cand prindeam si era administratoru langa mine pentru al ruga sa imi faca poza cu pestele am incercat sa fac si singur si mai mult ma chinuiam si am renuntat.iar ce am prins seara nu imi pare rau nu am putut pune poze .am fost singur pe o balta de 58 de hectare de luciu de apa .ni8ci daca visam nu puteam inchiria o balta intreaga
-
- Veteran
- Yo_gabriel
- membru activ
Felicitari extraordinara captura .... la cat mai multe
Bravo moldovene! Le-ai aratat cine e seful. Felicitari din tot sufletul si ma bucur pt. tine