Qnyx scrie:Mai usor cu sugestiile si insinuarile va rog !
La ce te referi?
Moderator: gor965
Qnyx scrie:Mai usor cu sugestiile si insinuarile va rog !
Ma refer la postul tau de mai devreme. Hai sa incercam sa pastram neatins caracterul educativ al topicului si sa nu-l transformam intr-o polemica.coleman scrie:La ce te referi?
Nu stiu daca m-am facut bine inteles ,am zis ca daca am avea salariul din Vest (nu daca am traii in Vest) ne-am mai schimba din obiceiuri !miska scrie:ptr gorg965 eu zic ca si dsaca ai trai in vest sau unde vrei tu si ai avea salariul de acolo tre sa te gandesti ca si ala din vest plateste chirie apa gaz.......... din salarul de 1000 2000 de euro credema ca nu ramine cu nimic ..................................................................................................
Ricardo scrie:Coleman,dupa cate vad esti cam singurul pe aici care tot vorbeste de luat acasa 5 kile,10 kile, cat iti trebuie sa iti dai seama ca nu asta e viitorul? du-te si ia de la metro si lasa ciortanul ala in balta unde ii e lokul,iti spune si unu si altu si vad ca tot degeaba,o tii cu 5 kile ale tale.mai era unu pe alt topic care se da pescar la crap si intreaba ce balta de crap cu capturi multe mai exista dar sa se si poata lua acasa,si culmea ca nu vrea decat de la 7 kile in sus bucata,nu ii plac hamsiile . e foamea mare...
Eu am inteles ce vrei sa spui dar ii poti intreba si tu, ca nu se intampla nimc tocmai de aceea am deschis topicul asta sa vedem fiecare ce parere are, dar unii posteaza de dragul de a posta fara sa aibe treaba cu subiectul, dar asta e fiecare cu problemele lormih_IL scrie:@ Coleman
Intreaba-i tu , , te rog, pe " pescari", ce sa facem cu novacul daca il prindem? Ii dam drumul sau il luam acasa? Acest peste pica si la lansete, dar totusi este crescut ,scos si vandut ca peste " industrial".
Recunoaste ca in spate era unu' care amentinta ca-ti rupe lansetele pe genunchi daca nu-l eliberezi !edibss scrie:uita ce frumos se duce
Prinde un ghibort si incearca ce ti-ai propus !...te umple de vitamine !doru scrie: PRIMUL PESTE PE CARE IL PRIND IL MANANC CRUD [ESTE PLIN DE VITAMINE SI MINERALE]