un sfat pentru achizitionare mulinete pentru crap
Moderatori: gor965, florentiniuga
un sfat pentru achizitionare mulinete pentru crap
Buna ! As dori un sfat in legatura cu achizitionarea a 4 mulinete pentru crap(baitrunner si tambur longcast).Am vazut cateva care m-ar interesa :Spro Super Long Cast LCS 555,Viva Attract Carp 60,OKUMA POWER L.BAITFEEDER PRO 10RUL.Daca cineva ma poate ajuta sa ma hotarasc sau sa imi propuna altele dar nu vreau sa cheltuiesc mai mult de 300 ron per bucata,folosesc lansete Hakuyo mtx 8 de3,60 cu inel de plecare de 50.Va multumesc!
Re: un sfat pentru achizitionare mulinete pentru crap
Despre HAKUYO TK 9000 stie cineva ceva?sunt mai bune decat okuma power liner pro 10 rul?
- Stanescu Mircea
- senior
Spro Super Long Cast LCS 555 sau powerliner dar din cate am auzit spro sunt peste
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
Sunt peste Okuma din pdv al calitatii dar 855 nu face pereche buna cu inelul de 50 ,este mai degraba potrivita pentruu feeder ,cauta Spro cel putin 865 care are diam de 70 sau incearca noua mulineta Hakuyo care este copiata dupa Axeonul de 60 (la aceasta nu cunosc performantele).Stanescu Mircea scrie:Spro Super Long Cast LCS 555 sau powerliner dar din cate am auzit spro sunt peste
Ia-ti PL ca se gaseste mai usor si are si pret de revanzare mai bun decat SPRO ,firma care nu este cunoscuta in sudul tarii.Pacat pentru ca da clasa la multe mulinete apreciate pe aici pe la noi prin zona.
Fire intinse
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
OK! o sa merg pe Spro.Multumesc,se poate inchide!
Daca tot nu s-a inchis topicul iti dau si eu un sfat:Trabucco Maxxis SK8000,le am de cativa ani si nu le pot reprosa absolut nimic!Fir intins !
am cumparat spro lcs super long cast 5555!!! sunt net superioare fata de okuma power liner pro cu 10 rul pe care am vrut sa le cumpar...le-am vazut la un magazin si mi s-au parut ca merg infranate iar rotita de reglare a baitrunner-ului era foarte fragila ,iar spro merg foarte bine chiar azi am fost cu ele si sunt foarte multumit de ele,au 2 tamburi de aluminiu.bine ca nu am luat okuma!!!multumesc celor care mi-au raspuns