ce parere aveti???
- Madalin Dirla
- Veteran
ce parere aveti???
Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Din cate am vazut este destul de stabil si destul de practic...............dar as vrea sa stiu si parerile voastre(daca ati avut sau aveti cum v-ati impacat cu ele) de profesionisti!
Din cate am vazut este destul de stabil si destul de practic...............dar as vrea sa stiu si parerile voastre(daca ati avut sau aveti cum v-ati impacat cu ele) de profesionisti!
- george-alexandru
- Veteran
Re: ce parere aveti???
l/am vazut pe la cativa pescari pe balta,dar nefolosindul nu pot sa dau o parere
- Madalin Dirla
- Veteran
Merci Georege , o sa il vezi si la mine!!!
MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Mi-a facut si mie cu ochiu , desi nu-mi inspira prea multa incredere parca mai solid e Daiwa Infinity si preturile se apropie oarecum ... Daca ti-l iei anul asta si apuci sa-l probezi macar in casa spune-mi si mie cum e ...
Dan Serban
- Madalin Dirla
- Veteran
sdaniel scrie:MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Mi-a facut si mie cu ochiu , desi nu-mi inspira prea multa incredere parca mai solid e Daiwa Infinity si preturile se apropie oarecum ... Daca ti-l iei anul asta si apuci sa-l probezi macar in casa spune-mi si mie cum e ...
Daniele, rodpod-ul de la pelzer este 490 la reducere iar daiwa este 750 lei,difetenta este de 50%
MDI scrie:sdaniel scrie:MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Daniele, rodpod-ul de la pelzer este 490 la reducere iar daiwa este 750 lei,difetenta este de 50%
Da asta stiu ... insa cred ca este justificata diferenta asta de pret ....
Dan Serban
- iulian petre
- Veteran
da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce... ....e vorba de cine merge in concursuri.
- Madalin Dirla
- Veteran
Iuliane , nu se pune problema asa.........vezi Mitranescu la MV2 a prins aproape 1 tona si a dat cu piketzi.iulian petre scrie:da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce... ....e vorba de cine merge in concursuri.
Intradevar , sky podul este nr. unu, dar asta nu inseamna ca nu poti participa la un concurs ca nu ai SKY....
fir in drill!
- Marian Constantin
- Veteran
eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?
- iulian petre
- Veteran
============================MDI scrie:Iuliane , nu se pune problema asa.........vezi Mitranescu la MV2 a prins aproape 1 tona si a dat cu piketzi.iulian petre scrie:da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce... ....e vorba de cine merge in concursuri.
Intradevar , sky podul este nr. unu, dar asta nu inseamna ca nu poti participa la un concurs ca nu ai SKY....
fir in drill!
nu am zis asta .....eu sustin ca nu conteaza ce-i pe mal ....conteaza ce este in apa(montura facuta corect-momeala) dar totusi cand zici "ce parere aveti" noi incercam sa raspundem.....si inca ceva :daca era pontonul bagat la moara ca stand ce facea Mitranescu daca cadea pe el........la TANCABESTI nu mai zic ca poti cadea pe ponton si cu un rod-pod de 2 bani ai sanse ca la o adiere mai mare de vant sa cada cu tot in apa..... ...
asa e Iulian, eu sunt patit. Am un attack tripod ptr 4 posturi, la Mihailesti pe ponton cu toate ca a fost ancorat (dar nu asa cum trebuia), un vant care ma dadea si pe mine jos, mi-a aruncat rodpodul cu lansete cu tot in apa ! Aia a fost cea mai mare captura a mea, sa scoti din apa la 12 noaptea lansetele din apa... Stiu ca SkyPodul e cel mai bun...dar momentan nu imi permit. Poate la anul...
Oricum acum stiu, daca vrei ceva stabil, nu iti lua tripod!
Oricum acum stiu, daca vrei ceva stabil, nu iti lua tripod!
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Marine, mai toti avem si una si altamary2005 scrie:eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?
- iulian petre
- Veteran
mosharu scrie:Marine, mai toti avem si una si altamary2005 scrie:eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?
========
"PRIETENII STIU DE CE?"
ps. sper ca a inteles MDI zicala : "sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine" ...mai ales cand e vorba de un produs care-l luam pe termen lung ....
- Madalin Dirla
- Veteran
da Iuliane,eu am inteles mesajul ............depinde de buget pana la urma
- iulian petre
- Veteran
MDI scrie:da Iuliane,eu am inteles mesajul ............depinde de buget pana la urma
=======
stiu .....e cam scump dar fa si tu cum am facut eu:....mi-am propus ca sa-l cumpar numai daca castig vre-un concurs.....si AM CUMPARAT ....ASA am procedat si cu mulinetele SCHIMANO BBRLC .. ......ACUM i-mi trebuie bete ...si astept MOARA