Spinning in sezonul rece...
Spinning in sezonul rece...
...eu locuiesc in Nordul tarii si se pare ca la mine in zona ,acest sezon a inceput.
Daca aveti ceva cunostinte in sensul cautarii pestelui in ape mai reci,eventuale naluci folosite in aceasta perioada...da-ti un sfat ,o recomandare...promit ca o sa citesc cu foarte multa atentie
Fir intins ! tuturor.
Daca aveti ceva cunostinte in sensul cautarii pestelui in ape mai reci,eventuale naluci folosite in aceasta perioada...da-ti un sfat ,o recomandare...promit ca o sa citesc cu foarte multa atentie
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Re: Spinning in sezonul rece...
pai depinde la ce vrei sa dai,eu sant din bistrita destul de aproape de tine
Esti pescar?Esti sportiv?Fi pescar sportiv!!
Radu inca sper sa se arate salaul odata cu vremea rece dar din pacate nimic deocamdata. Eu clar ma axez numai pe salau pe fund unde apa isi schimba temperatura mai greu decat la suprafata.
@ ariston...
...clean,avat,salau,somn,stiuca...cam asta ar fi ordinea
@ mini_mic...
...la noi,salaul a inceput sa-si faca aparitia,dar eu nu am avut "onoarea" sa-l intalnesc ...
...haideti cu ceva concret...mentionez ca pescuiesc doar pe rauri
Fir intins ! tuturor.
...clean,avat,salau,somn,stiuca...cam asta ar fi ordinea
@ mini_mic...
...la noi,salaul a inceput sa-si faca aparitia,dar eu nu am avut "onoarea" sa-l intalnesc ...
...haideti cu ceva concret...mentionez ca pescuiesc doar pe rauri
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
- yorasta
- membru activ
yo cu asa ceva am prins shi de culoare verde inchis. am prins biban shi cateva stiuci
Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat.
din cate vad eu ieun corp de twistar transparent-verzui cu sclipici
La miine in zona inca nu a aparut salau dar stiucile fac ravagii inca nu mam intalnit cu nici una ( lipsa de echipament)
Poate im recomndati ceva fie twister lingura vobler sau alceva
Cateva detali despre locu de pescuit
Apa curgatoare ,,Vale``
Latime cam 2 m
Adancime pana la 75 cm fara namol
Agataturi pe margine si mai putine in apa si s-a prins stiuca pana la 3 kg ,cu ce sa dau?
La miine in zona inca nu a aparut salau dar stiucile fac ravagii inca nu mam intalnit cu nici una ( lipsa de echipament)
Apa curgatoare ,,Vale``
Latime cam 2 m
Agataturi pe margine si mai putine in apa si s-a prins stiuca pana la 3 kg ,cu ce sa dau?
Grub se numeste twisterul, iar sclipiciul gliter .Alberto scrie: din cate vad eu ieun corp de twistar transparent-verzui cu sclipici
Apa curgatoare ,,Vale``
Latime cam 2 m
Din ce spui tu e aproape impracticabil pt spinning locul tau de stiuca. Poti incerca cu twister jucat vertical pe langa marigini, insa poate sa fie o varianta costisitoare deoarece un twister atacat de stiuca e bun de aruncat , plus ca se si rateaza mult din cauza jigului. Eu ti-as recomanda carasel viu pt locul respectiv iar daca tii neaparat sa prinzi la artificiala cred ca un vobler lansat in lung ar fi bun, asta daca nu are si pe mijloc agatatura.
ca un pescar bun ce sunt am facut o fapta buna si am scos ciotele din apa deci nu am agataturi pe mijlok
alberto ma gandesc ca vrei sa pescuiesti pe valea fizesului cel care vine din lacul taga?
Esti pescar?Esti sportiv?Fi pescar sportiv!!
Salut old-radu. Iti recomand montura Carolina rig pentru ape curgatoare. Fir intins Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Multumesc ! Mircea.
Interesanta montura...chiar nu o stiam si poate sunt mai multi care nu o stiu,asa ca imi permit sa pun o poza (schita) .
Fir intins ! tuturor.
Interesanta montura...chiar nu o stiam si poate sunt mai multi care nu o stiu,asa ca imi permit sa pun o poza (schita) .
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Salut. La montura Carolina este foarte important ca marimea lederului sa fie de 2o-4o cm deoarece permite o miscare de pendulare in curentul apei si da impresia rapitorului ca twisterul este un peste viu prin miscarile pe care le face.Aceasta in cazul apelor curgatoare. Pentru cele statatoare intervine alt factor important adica materialul din care este facut jerkbaitul care ii confera acestuia niste calitati deosebite. Nalucile suple(jerkbaiturile) sunt de 3 feluri: floating ( plutitoare) suspending( in suspensie) si sinking( scufundatoare).
In cazul monturii Carolina pentru apei statatoare este indicat jerkbaitul floating sau suspending care pot executa o serie de miscari in apa ce pot atrage rapitorul.Mircea13
In cazul monturii Carolina pentru apei statatoare este indicat jerkbaitul floating sau suspending care pot executa o serie de miscari in apa ce pot atrage rapitorul.Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
,,alberto ma gandesc ca vrei sa pescuiesti pe valea fizesului cel care vine din lacul taga?``
DA . Vad ca te-ai prins depre valea Fizesului este vorba . Pescuiesc la 1-2 km de iesirea din Fisez cum mergi spre Taga
la malaie daca esti din zona sti unde zic
In zona Santioanei au fost capturi mari 5-6 Kg
DA . Vad ca te-ai prins depre valea Fizesului este vorba . Pescuiesc la 1-2 km de iesirea din Fisez cum mergi spre Taga
la malaie daca esti din zona sti unde zic
In zona Santioanei au fost capturi mari 5-6 Kg