Cupa SBS Romania-Tancabesti 18-21 aprilie
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa SBS Romania-Tancabesti 18-21 aprilie
cantaru de dimineata ceva?
Posteaza cineva clasamentul dupa vremea de aseara.?
Cantarul de dimineata incepe la 8...asa ca la 8 si 42 de min. sa intrebi treaba asta, e prematur ! Datorita configuratiei baltii , un cantar normal dureaza de obicei 2 ore !addicted scrie:cantaru de dimineata ceva?
cred ca este o greseala in tabelul tau......locul de la vaci 0 are 119 kg si este pe locul 3 si locul de la planet are 176 kg...si este pe locul 4
Nu e nicio greseala. Clasamentul se face cumuland cantitatea cu calitatea. Calitatea rezulta prin cumularea celor maimari 5 pesti. Punctele de la calitate se aduna cu cele de la cantitate si rezulta pozitia generala.addicted scrie:cred ca este o greseala in tabelul tau......locul de la vaci 0 are 119 kg si este pe locul 3 si locul de la planet are 176 kg...si este pe locul 4
aha ok mersi mult na`m stiut!
Felicitari castigatorilor, organizatorilor si tuturor participantilor !
Felicitari celor trei echipe Carp Zone pt daruire si rezistenta !
Felicitari celor trei echipe Carp Zone pt daruire si rezistenta !
Felicitări drajilor fârtaţi care or fostără în acest concurs de vis
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Alexandru Mihai
- Veteran
Mulțumim pentru urări, a fost un concurs foarte greu datorita locului de pescuit renumit ( dreapta pompe ) pentru faptul ca nu tine peste.
Am pescuit izolat la intercepție in toate directiile posibile, vrea sa mulțumesc tuturor care m-au sunat și m-au îndrumat cum și în ce fel sa pescuiesc pe acel stand.
Vreau sa ii mulțumesc lui Dan Mitranescu pentru mămăliga pe care am folosito la naditor și porumbul folosit la ac.
Companiei Predator pentru săculeții solubili.
Bogdan Drăgan pentru boilesuri.
Felicitări câștigătorilor, participanților și organizatorilor.
Am pescuit izolat la intercepție in toate directiile posibile, vrea sa mulțumesc tuturor care m-au sunat și m-au îndrumat cum și în ce fel sa pescuiesc pe acel stand.
Vreau sa ii mulțumesc lui Dan Mitranescu pentru mămăliga pe care am folosito la naditor și porumbul folosit la ac.
Companiei Predator pentru săculeții solubili.
Bogdan Drăgan pentru boilesuri.
Felicitări câștigătorilor, participanților și organizatorilor.
- florentiniuga
- Master Admin
Multumim George pentru informare, felicitari pentru ambitie echipelor Carp Zone, felicitari castigatorilor! Din pacate nu cunosc niciunul din cele trei locuri pe care le-ati tras, asa ca nu aveam cum sa va ajut.