Imi cer scuze daca nu trebuia sa deschid un topic nou dar nu stiam unde sa scriu (daca sunt acceptate propuneri) legat de site si de forum.
Acum propunerea: pe moment ce am constatat, cred ca ar fi o idee buna ca link-urile care duc catre site-uri externe sau in alte parti decat cele legate de acest site, sa deschida fereastra noua.
Daca nu e cu suparare zic ca ar trebui sa mai vina si altii cu propuneri pentru inbunatatire (nu ca ar fi probleme majore), cred ca asta e de ajutor pentru administratori.
Propuneri pentru inbunatatirea site-ului si al forumului
- Qnyx
- Master Admin
Re: Propuneri pentru inbunatatirea site-ului si al forumului
Ai dreptate in ceea ce priveste partea cu sugestiile, dar inainte de a face vreo propunere ar fi bine sa citesti asta. In al doilea rand nu prea inteleg de ce ar fi necesar ca paginile sa se deschida in fereastra
poate nu ma exprim foarte bine cu explicatia dar daca un vizitator al site-ului da click pe un link si iasa din site in aceasi fereastra este un inconvenoient in cazul in care vrea sa navigheze pe ambele site-uri - trebuie sa isi redeschida site-ul infopescar in alta fereastra, asta e parerea mea
- florentiniuga
- Master Admin
Dar ai aceasta facilitate. In loc sa dai direct click stanga pe link, dai click dreapta si selectezi sa deschida in fereastra noua.
Aveti dreptate, era o propunere, nu vreau sa ma tin destept, am avut ocazia sa lucrez in web design si asta era o regula de baza - "nu iesi din site-ul tau ca sa faci trimitere la alt site-ul altora"