Moara Vlasiei "mamaliga Dl.Mitranescu Concurs

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

Coleman
site team
site team

Re: Moara Vlasiei "mamaliga Dl.Mitranescu Concurs

Mesaj de Coleman » 17 Noi 2008, 15:04

Marinita ,eu mi-am spus doar parerea si repet nu e un lucru rau ca i se da de mancare,dar balta aia mai are si fitofag care ''rade tot'',iar din cate stiu eu un crap adult consuma foarte multa hrana si eu nu cred ca la ce dimensiuni are balta si la densitatea aia de peste ,acesta o poate gasi sau cel putin nu suficienta.Orcum eu raman la parerea mea si mai cred ca ne-am abatut de la subiect,dar e bine ca mai incercam sa invatam si lucruri noi. :)
TOTUL PENTRU CRAP

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 17 Noi 2008, 15:19

coleman scrie:Marinita ,eu mi-am spus doar parerea si repet nu e un lucru rau ca i se da de mancare,dar balta aia mai are si fitofag care ''rade tot'',iar din cate stiu eu un crap adult consuma foarte multa hrana si eu nu cred ca la ce dimensiuni are balta si la densitatea aia de peste ,acesta o poate gasi sau cel putin nu suficienta.Orcum eu raman la parerea mea si mai cred ca ne-am abatut de la subiect,dar e bine ca mai incercam sa invatam si lucruri noi. :)

Da am inteles si te rog sa nu iei raspunsul meu ca fiind unul dojenitor. A fost o postare a mea legata de ce se intampla pe balta asta care o cunosc foarte bine inclusiu pe Victoras admin. baltii.Chiar vorbeam cu el ca ar fi bine sa dea ceva faina de peste sau altceva sa creasca pestele mai mult si repede.Fitofagul nu se hraneste cu ce dau pescarii ca nada.Chiar in anotimpul rece e indicat sa bage ceva plase dar cu pestele nou introdus in balta risca sa faca prosti. :-*
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 17 Noi 2008, 20:41

Stai linistit,chiar daca ar fi fost un comentariu '' dojenitor'' tot nu as fi comentat,eu tocmai de aceea am intrat aici sa vad si pareri bune si rele si fiecare isi trage propriile concluzii.
TOTUL PENTRU CRAP

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”