De la mine astepti Pai de unde vrei sa am eu poze cu barca altuiaalex899 scrie:Domnule Larry inca astept poza navomodelului cu capacul scos
Va multumesc
VAND COCA NAVOMODEL
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: VAND COCA NAVOMODEL
Tel0762.865.274
- BogdanDorobantu
- utilizator
dami21 scrie:salut.in primul rind ca sa echipezi o coca de navomodel pentru nadit iti trebuie putina documentatie.te costa destul de mult,iar lungimea la care vrei sa mearga depinde de receptorul si radiocomanda pe care trbuie sa le cumperi,ti-as recomanda un spring sau w fly.servo mecanisme,baterii,elice tub port elice,motor,batiu motor,regulator carma le gasesti la sierra.spor la cautat.ps.distanta la care poate ajunge este cam 300-400 m.BogdanDorobantu scrie:cat costa sa o echipezi total si la ce distanta poate ajunge ?
intrebam cat costa echipata. nu sa o echipez eu , ca la capitolul asta sunt pe langa. am vb cu omul pe mp. si am aflat. multumesc.
Daca esti interesat discutam,dar nu se da decat personal.
si interiorul
*
* Attached Image: P1000687.jpg
*
* Attached Image: P1000687.jpg