concurs capturi 2008
Moderator: florentiniuga
- iulian petre
- Veteran
Re: concurs capturi 2008
normal era ca in prima pagina sa fie regulamentul scris -premiul......(.la inceput..).. sigur erau mai multi candidati
- george-alexandru
- Veteran
eu unul nu ma pricep sa pun poze si majoritatea pozelor cu dulapi sunt la Florentin pe aparat mai putin unu de 21,5 care e la mine in calculator
As avea o propunere , pentru concursul de anul viitor , daca vrea Cosmin sa infiinteze un post numai pentru asta , iar la inceputul lui sa se posteze regulile de participare , in acest fel toata lumea va vedea de la inceput despre ce este vorba . Florentin , daca este vorba de premii 1-2-3 , trebuiesc stabilite pina pe 1 ianuarie .
- Qnyx
- Master Admin
Cu siguranta ca voi face un topic special si voi adauga posibilitatea de vot pentru membrii forumului. Astfel rezultatele vor fi obiective.
daca asa sta treaba particip si eu
- florentiniuga
- Master Admin
Degeaba George, pe langa ai lui Miska, ai nostri erau biete noptiere.george-alexandru scrie:eu unul nu ma pricep sa pun poze si majoritatea pozelor cu dulapi sunt la Florentin pe aparat mai putin unu de 21,5 care e la mine in calculator
Nu pot anunta premiile de la 1 Ianuarie, pentru ca nu le stiu inca. In afara de camera video pe care o sa o dau si anul viitor, nu pot spune de pe acum ce sponsori o sa avem si cate sau ce premii vor oferi. Depinde de cum evolueaza forumul si noul website (pe care tot o sa-l terminam odata si-odata).
Regulamentul... da, faceti-l de comun acord cu totii. Aveti o luna si ceva la dispozitie sa-l discutati. In urma acestui prim an, eu am o singura sugestie, diaspora sa participe separat, pentru ca noi nu vom putea niciodata sa-i egalam. Din pacate in tara nu mai sunt exemplare atat de mari intr-un numar suficient pentru a avea sansa sa-i prindem. Altfel... Miska o sa-si faca in cativa ani televiziune.
Eu as avea si alta propunere , ca sa nu se diferentieze , poate va indurati si veniti si pe la noi la o pescareala , eu personal pot sa tin la mine acasa 2-3 persoane . iar de prins peste .......garantat . Florentin , imi mentin invitatia si pentru la anul , iar cin e vrea sa mai vina , este bine venit.
@ Miska...FELICITARI ! si la mai mare !
! ! !...@ floretiniuga...poate ne primiti si pe noi,cei cu rapitorii (oricum si acolo ne bate Miska,ca am vazut niste "bucati" luate de el )
...macar asa ,"onorific"
Fir intins ! tuturor si Succes in viitorul concurs !
! ! !...@ floretiniuga...poate ne primiti si pe noi,cei cu rapitorii (oricum si acolo ne bate Miska,ca am vazut niste "bucati" luate de el )
...macar asa ,"onorific"
Fir intins ! tuturor si Succes in viitorul concurs !
GO FOR SPINNING ! ! !