Nu stiu cum se face ca mai mereu lipsesc de la asemenea ''petreceri'' , desii lumea ma ''invita'' .Rechin scrie:toata lumea sa vorbeasca numai de bine mv2 da?ca asa vrea vitorio ,a pus pontoane ?uraaaaaaaleeeee,a pus camere ?uraleeeeeeeeeee mai sant pareri si contra faraoane nu gandim toti la fel .sa nu cumva sa zica cineva ceva impotriva lui ca incepe si injura.tu stii cu citi s-a certat el pe aici?intreaba-l pe coleman . omu e veninos frate .gata am incheiat.
Parerea mea, despre aceste camere, este ca, e o super decizie si tin sa felicit administratia acestui minunat bazin piscicol si propun pe aceasta cale redenumirea bazinului din MOARA VLASIEI 2 in Victorio TV.
Acum ca sa vorbim si serios eu nu pot decat sa ma felicit ,inca odata,pentru minunata decizie luata in urma cu mult timp de a nu mai calca pe malul acestui bazin,desii strict ca performante este printre primele bazine din ROMANIA.
Pescuitul ar trebuii sa fie,d.p.m.d.v, o iesire in natura in care sa te relaxezi si sa te incarci pentru o noua saptamana de munca,daca exista pescari care se pot relaxa pe acest bazin eu nu pot decat sa ii felicit si sa le doresc fir intins si cat mai multe capturi.
Asa cum exista pescari care se relaxeaza cand pescuiesc pe o balta, stand pe dig si ridicandu-se de pe scaun cand trece cate o masina mai mare,altii care pescuesc in timp ce vecinul de langa ''o arde cu SALAM'',este normal sa existe si pescari care sa prefere si live-ul de pe MV2 sau ''respectuosul FIN'' de pe MV2 sau taxele de pe MV2,etc.
Acesta este primul si ultimul meu comentariu in acest topic indiferent cat de mult o sa fiu ''laudat'' dupa acest comentariu.