cristian505ro scrie:tibi_m scrie: Echipele inscrise acum sunt toate echipe puternice.
Asa este ! O sa fie un concurs tare ! Tibi,corect sunt 18 echipe si un pescar. Plec in aceasta cursa de pe locul 19 ( sau care va fii ultimul,poate mai apar),sper sa nu raman acolo. Adresez pe aceasta cale echipei de arbitrii si colegilor de concurs, urmatoarea rugaminte(din partea pescarului echipei mele): sa nu fiu chemat eu ca martor la cantarele vecinului,daca se poate sa luati pe vecinul urmator sau anterior mie. Altfel voi fii nevoit sa-mi scot din apa cele 4 lansete,de fiecare data la cantare. Caci este binecunoscut ca mie imi trage la toate 4 cum vin arbitrii
Anul trecut imi tragea si la spod si la marker
Sa ne vedem cu bine si fir intins tuturor
Cristi,eu propun urgent modificarea regulamentului acestui concurs,si anume sa se introduca puncte de sanctionare a pescarilor care sunt observati ca pun firele pe langa avertizori...
Ma cunosti,stii ca glumesc,sper sa nu te superi ca am glumit pe seama pataniei tale!
Cat despre participare,am eu un sentiment ca pe balta vor aparea mai multi decat apar aici "pe ecran"
Mai e putin...abia asteptam...inca mai facem pregatiri....calcule...."BLANDUL BEN" de acolo de sus,stiu ca va arunca o privire prietenoasa asa cum facea el,si vremea va fi frumoasa iar concursul o intalnire intre prieteni si mai reusita decat prima editie!
Sa ne vedem cu bine pe balta!