pai daca a avut succes o sa devina trendy cat de curand aceasta urare...eu o folosesc la toti amici sau inamiciimiyagi scrie:gor965 scrie: p.s. Victore mai bag-o p-aia cu trendu` ca mi-a placut .
Felicitari tuturor castigatorilor si organizatorilor, dar tin sa felicit in special pe Sorin Rudeanu care a spart gheata anul acesta cu prima cupa castigata, sunt ferm convins ca vor mai urma multe la cat de incapatanat e piticu ( dupa concurs a plecat direct la un meci oficial de baschet, dupa meci l-am sunat sa-i reamintesc cat de "nesanatos" e )
Felicitari si detinatorului capturii..am inteles ca delicatesele de la Carping au fost apreciate de majoritatea crapilor de la Bunget, dovada ca saptamana viitoare magazinul de pe lac se va aproviziona cu bunatati CC.
Felicitari inca o data tuturor de pe balta, de acasa de la caldura a fost destul de usor de urmarit , pentru ei insa...toata stima.
In incheiere va urez sa fiti trendy si successuri sau fire intinse, fiecare cum prefera..la alte competitii.