Sunt chiar tari fazele astea , cred ca sunt multi care nu au ce face si le place sa se bage in seama si vorbesc dupa ureche sau pur si simplu sunt in necunostinta de cauza dar tot vorbesc ca e gratis...
Eu am userul asta aici , si faptul ca se simt unii deranjati ca primesc PM-uri cu preturi mai mici decat se asteapta ei nu e vreun motiv serios sa inceapa sa abereze si chiar cu convingere vad.
Acum site-ul asta , ca si altele similare cred, sunt ca niste piete libere , se cere si se ofera , se negociaza . Adica mergand mai departe pe ideea voastra iluminata, voi cand ati cumparat ceva ati dat exact pretul cerut de vanzator ??? Iar acum veniti aici sa va bateti cu caramida in piept ca vi s-au oferit preturi mici ...
Si eu am vandut dar nu pe site-ul asta ci pe rapitori.ro (cu multe bile albe dar nu va priveste) si mi s-au oferit si mie preturi si preturi , dar ce era sa fac acum sa ponegresc lumea ca imi oferea mai putin decat as fi vrut eu. Asa e in comert de cand lumea. E usor sa vad cum confundati voi mancarea cu mancarimea ca nici nu ma cunoasteti , chiar ma enerveaza treaba asta , dar multora le place sa vorbeasca , sa le citeasca lumea postarile , sa faca numar de mesaje multe ca sa promoveze la alt statut de user mai inalt. Deja ma plictisesc toate astea.
Acum ce sa facem sa incepem sa ne suparam ca nu am primit pretul cerut de noi , vanzatorii , care vezi doamne au preturi foarte corecte si acum nu generalizez , dar am vazut unele preturi pe site mai mari ca in magazinele din romania dar oamenii profitau ca ptr moment produsul nu mai era pe stoc ....