Birou de om normal ?
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Birou de om normal ?
la munca, dar mereu alaturi !
Re: Birou de om normal ?
Punel frate mai drept ca sta sifonat si te rog sa revi cu poze.
Tel0762.865.274
l-am dat jos fratioare ca ma ia ala luni de-l indreapta cu mine, azi mi-am facut de cap ca nu era in firmaLARY scrie:Punel frate mai drept ca sta sifonat si te rog sa revi cu poze.
Costi ,daca ai lucra undeva intr-o tara normala ,ai primi chiar si o prima ,pentru ca ai activitati sportive in cadrul naturii ,iar boss-ul ar fi mindru ca tu sa afisezi steagul Carp Zone la munca ,dar din pacate cred , ca ai un boss mai .
problema lui aia mare , este ca cica ranesc pestii ...nu ca n'ar avea dreptate...ma chinui intruna sa-i explic ca le dam cu medicamente, ii masam, ii pupam, ii fotografiem...el intruna Batman, Batman, usor usor intelege el despre ce este vorba, pt ca este OM...de zece ani impartim acelasi acoperis 8 h/ zi.vali003 scrie:Costi ,daca ai lucra undeva intr-o tara normala ,ai primi chiar si o prima ,pentru ca ai activitati sportive in cadrul naturii ,iar boss-ul ar fi mindru ca tu sa afisezi steagul Carp Zone la munca ,dar din pacate cred , ca ai un boss mai .
- Ion Mironov
- Partener
auzi mah.....
sa iti dau un banner cu mine sa imi multumesti zilnic ca esti in carp zone....ca sa nu mai vorbesc de capitan .....idolii tai...ai de castigat stii doar
sa iti dau un banner cu mine sa imi multumesti zilnic ca esti in carp zone....ca sa nu mai vorbesc de capitan .....idolii tai...ai de castigat stii doar
AMIN !jonny_23 scrie:auzi mah.....
Bravo tati! "Crapzonist" pana la moarte !!!
- florentiniuga
- Master Admin
Costi, mai baga-i un slogan de genul "natura ne da viata. respectati-o!" si sa vezi ce impresionat va fi bossul, nici nu te mai lasa sa-l dai jos.
e o ideeflorentiniuga scrie:Costi, mai baga-i un slogan de genul "natura ne da viata. respectati-o!" si sa vezi ce impresionat va fi bossul, nici nu te mai lasa sa-l dai jos.
vreau si eeeeeu un steag de-asta presupun ca trebuie o poza de rezolutie mare cu sigla carp zone ? sau cum se procedeaza ?
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- bogdan0204
- utilizator
Salutare,
Pentru spatii indoor cea mai buna solutie este sa produceti si sa montati komatex-uri. Pe langa faptul ca sunt rigide se si monteaza foarte usor cu dublu-adeziv. Va spun din experienta caci cu asa ceva ma ocup!Ignorati reclama la PDL nu are nicio legatura cu politica am pus poza pentru ca se vede bine cu se aseaza pe un perete!
Nu va trebuie decat o poza cu o rezolutie buna si care sa se potriveasca dimensiunilor!
Mai este o solutie cu material foam, similar cu komatex-ul dar cu un mijloc buretos care se poate lamina mai bine!
Spor la personalizari
Pentru spatii indoor cea mai buna solutie este sa produceti si sa montati komatex-uri. Pe langa faptul ca sunt rigide se si monteaza foarte usor cu dublu-adeziv. Va spun din experienta caci cu asa ceva ma ocup!Ignorati reclama la PDL nu are nicio legatura cu politica am pus poza pentru ca se vede bine cu se aseaza pe un perete!
Nu va trebuie decat o poza cu o rezolutie buna si care sa se potriveasca dimensiunilor!
Mai este o solutie cu material foam, similar cu komatex-ul dar cu un mijloc buretos care se poate lamina mai bine!
Spor la personalizari
- florentiniuga
- Master Admin
Dar comatex-ul nu poate fi arborat sa falfaie pe balta in concurs, nu te poti infasura victorios in el.
-
- VIP+++
si oameni normali unde ie ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere