Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 2 _ 14-17 aprilie 2011
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 2 _ 14-17 aprilie 2011
6 zile...doar atat !!! desi o sa ne rupa vantul, de prins peste o sa se prinda sigur... acum sa vedem si cat
sunteti pregatiti dragii mosului ?
p.s. elephunkule, sa va vad cand vin in vizita. spor la rulat
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
nu vreau sa fac cunostinta cu un cotor de powerstick, asa ca vom face treabaeden scrie:6 zile...doar atat !!! desi o sa ne rupa vantul, de prins peste o sa se prinda sigur... acum sa vedem si cat
vai de mainile mele cu rulatul asta
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
poate nu faceti poze... eu va cred pe cuvant, dar cotoru nu )))))
p.s. dragii mei, nu uitati pelerinele...
p.s. dragii mei, nu uitati pelerinele...
aron dan
aron dan
- cristian505ro
- Veteran
Acuma spui ca trage la "pelerina", dupa ce mi-am fiert 10 kile de boabe ?eden scrie: p.s. dragii mei, nu uitati pelerinele...
Cristian Bebesel
eu ziceam la ce NU trage ploaia vantu si raceala ne vedem pe balta cristi tata, o sa-ti aduc niste vitamine sa tina cat de cat loc de partener, in caz ca iar vii singur...
aron dan
aron dan
- cristian505ro
- Veteran
Ei, glumeam Dane! Nu vin singur, fac echipa de 3 cu 2 din cei 6 dulai ai mei. O sa fie un fel Funes reloaded ! II tin numa pe sub apa sa-mi goneasca ciortnica si sa-mi aduca numa' dulapiorieden scrie:eu ziceam la ce NU trage ploaia vantu si raceala ne vedem pe balta cristi tata, o sa-ti aduc niste vitamine sa tina cat de cat loc de partener, in caz ca iar vii singur...
Cristian Bebesel
Daca e asa vin si eu cu ai mei. si castig prin abandonul celorlalte echipe.cristian505ro scrie:Ei, glumeam Dane! Nu vin singur, fac echipa de 3 cu 2 din cei 6 dulai ai mei. O sa fie un fel Funes reloaded ! II tin numa pe sub apa sa-mi goneasca ciortnica si sa-mi aduca numa' dulapiorieden scrie:eu ziceam la ce NU trage ploaia vantu si raceala ne vedem pe balta cristi tata, o sa-ti aduc niste vitamine sa tina cat de cat loc de partener, in caz ca iar vii singur...
cand ajunge Florentin la birou ,daca mai are chef ,poate sa va arate ceva poze din cele intamplate astazi . o vreme cu vant puternic , valuri de circa 15 cm , temperatura cam la 10 sau 15 grade , pe balta solacolu .
UN FLEAC , I-AM CIURUIT .
asta vreme rea ? ))
daca nu ar batea vantul, ar fi grozav indiferent de temperatura.... sa speram frati intru suferinta
s-o credeti voi... duminica pe 3 aprilie era un placut 12 grade la orele pranzului, si vant de 30-40 kmph de dimineeeeeaaaataaaaaaaa panaa seaaaaaaraaaaaaaaaavioril scrie:cand ajunge Florentin la birou ,daca mai are chef ,poate sa va arate ceva poze din cele intamplate astazi . o vreme cu vant puternic , valuri de circa 15 cm , temperatura cam la 10 sau 15 grade , pe balta solacolu .
daca nu ar batea vantul, ar fi grozav indiferent de temperatura.... sa speram frati intru suferinta
aron dan
aron dan
- florentiniuga
- Master Admin
Am Ajuns!
Vant mai greu de suportat ca azi, care mi-a patruns in oase de tremur si acum dupa 4 ore de incalzire si incalzitoare, sigur nu va fi. De altfel, vremea chiar se anunta in incalzire de marti incolo.
Am iesit cu Viorel sa "pipai" locul inainte de concurs, pentru ca nu mai fusesem niciodata la Solacolu si de fapt cu asta m-am ales, cu pipaitul pana mi-au amortit mainile de frig. Viorel in schimb, pe care il suspectez ca are incalzire centrala la purtator pentru ca nu a parut afectat deloc de vreme, a dat recital si a testat din plin cele doua tipuri de boilies pe care le-a adus. Unul muncit de el si unul... nu dau nume sa nu se interpreteze. Rezultatele au fost extrem de evidente. In 7 ore la cele 4 lansete, care pentru relevanta au fost mutate intre ele permanent, a prins 14 pesti si a avut vreo 4-5 scapati. Din acestia, 10 au fost la "munca lui", toti punctabili, intre 2,5 si 4,2kg si 4 ciortanei de 500g la celelalte boiliesuri, care nu au adus pe saltea niciunul punctabil. Pe aceasta cale ii multumesc ca a avut incredere in sfaturile mele si vazandu-i determinarea, am doar doua vorbe sa va spun : watch out!
Pacat ca majoritatea s-au prins dupa ce a plecat Luci si nu am mai avut cu ce sa filmam.
Vant mai greu de suportat ca azi, care mi-a patruns in oase de tremur si acum dupa 4 ore de incalzire si incalzitoare, sigur nu va fi. De altfel, vremea chiar se anunta in incalzire de marti incolo.
Am iesit cu Viorel sa "pipai" locul inainte de concurs, pentru ca nu mai fusesem niciodata la Solacolu si de fapt cu asta m-am ales, cu pipaitul pana mi-au amortit mainile de frig. Viorel in schimb, pe care il suspectez ca are incalzire centrala la purtator pentru ca nu a parut afectat deloc de vreme, a dat recital si a testat din plin cele doua tipuri de boilies pe care le-a adus. Unul muncit de el si unul... nu dau nume sa nu se interpreteze. Rezultatele au fost extrem de evidente. In 7 ore la cele 4 lansete, care pentru relevanta au fost mutate intre ele permanent, a prins 14 pesti si a avut vreo 4-5 scapati. Din acestia, 10 au fost la "munca lui", toti punctabili, intre 2,5 si 4,2kg si 4 ciortanei de 500g la celelalte boiliesuri, care nu au adus pe saltea niciunul punctabil. Pe aceasta cale ii multumesc ca a avut incredere in sfaturile mele si vazandu-i determinarea, am doar doua vorbe sa va spun : watch out!
Pacat ca majoritatea s-au prins dupa ce a plecat Luci si nu am mai avut cu ce sa filmam.
Felicitari Vio si Florentin...odioase pozele alea cu norii
- cristian505ro
- Veteran
Ba baieti, voi sunteti siguri ca ati dat in Solacolu ?vioril scrie:
Cristian Bebesel
Cristi, astea sunt manevre de intoxicare pentru demotivarea adversarilor. Hai sa punem si noi poze cu dulaii.cristian505ro scrie:Ba baieti, voi sunteti siguri ca ati dat in Solacolu ?vioril scrie:
- cristian505ro
- Veteran
Tibi nu e de gluma, e groasa rau ! Eu maine dau o fuga la Braila sa-mi iau carmacele din pod.tibi_m scrie: Cristi, astea sunt manevre de intoxicare pentru demotivarea adversarilor. Hai sa punem si noi poze cu dulaii.
Cristian Bebesel
Nu este nevoie Cristi se uita si pestele pe mal si cand a vazut SOARECU ce crezi ca sa intamplat.cristian505ro scrie:Tibi nu e de gluma, e groasa rau ! Eu maine dau o fuga la Braila sa-mi iau carmacele din pod.tibi_m scrie: Cristi, astea sunt manevre de intoxicare pentru demotivarea adversarilor. Hai sa punem si noi poze cu dulaii.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro