Chub outkast 3.9m 3,5 lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
- cremine silvian
- membru activ
Re: Chub outkast 3.9m 3,5 lb
merci mult pt. info.
deja le-au facut 440 ron. si acum 2 luni erau 350...in loc sa scada pretul ca s-a terminat sezonul, a crescut...
Da asta am observat si eu deja la o baterie de 4 lansete iti ieseau 5 lansete la pretul vechi ,mi se pare prea deplasata scumpirea
Fir intins!
Pretul a crescut la 440 ron datorita urmatorului fapt: carpio fiind unic importator pentru romania a avut o perioada de o jumatate de an in care au beneficiat de un pret redus pentru a-si face lansarea pe piata romaneasca,acum acea perioada a trecut si iata-le in magazin la pretul lor real.cresteri sau scaderi ale pretului vor mai fi dar foarte mici si se vor datora doar in functie de cursul euro leu.oricum s-au vandut ca painea calda si toata lumea le lauda
Salutare
Banuiesc ca si producatorul are o parte de "vina"deoarece si pe saitu oficial Chub a fost ridicat pretul la 100 de lire ,deja te poti orienta spre alte lansete care erau la pret mai mare ca CHUB intr-un timp si acuma datorita sezonului de ieftiniri is mai ieftine
Banuiesc ca si producatorul are o parte de "vina"deoarece si pe saitu oficial Chub a fost ridicat pretul la 100 de lire ,deja te poti orienta spre alte lansete care erau la pret mai mare ca CHUB intr-un timp si acuma datorita sezonului de ieftiniri is mai ieftine
Fir intins!
S-a scumpit carbonul la producatori. In consecinta, in urmatoarea perioada de timp cred ca toate lansetele se vor scumpi...
N-a avut nimeni curiozitatea sa cantareasca o lanseta Outcast ?
Astazi am sa cantaresc eu o lanseta chub de 3,6m 3,5 lbs cu inel de 50, un pic de rabdare.
BORN TO FISH
Salutare
Nu stiu cum dar multe magazine din U.K au aceste bete la pret mai mic decit pe site-ul oficial (si decit la noi)modelu de 13ft si 3,5lb la 74lire model de 12ft si 3,5lk da 63 lire,pacat ca nu-i cine sa ti le aduca:(
Nu stiu cum dar multe magazine din U.K au aceste bete la pret mai mic decit pe site-ul oficial (si decit la noi)modelu de 13ft si 3,5lb la 74lire model de 12ft si 3,5lk da 63 lire,pacat ca nu-i cine sa ti le aduca:(
Fir intins!
Pe sit-urile oficiale ,este postat de obicei pretul recomandat de (re)vanzare ...de multe ori exagerat !Gabriel scrie:Salutare
De ce nu faceti comenzi cand le gasiti mai ieftine pe diferite siteuri englezesti,chiar si cu transportul platit poate nu ajungeti la pretul de romania 120 de euro pe bucata.eu le-am prins la 3,8 milioane dar sincer le-as fi luat si la 4,4 mil,de obicei cand imi doresc ceva asa mult nu ma mai intoarce nimeni din drum . nu stiu cat de mult s-au scumpit carboanele in general dar cu privire la lansetele astea despre scumpire am dat niste amanunte mai sus
boss nu o mai cintaresti?Rahan scrie:Astazi am sa cantaresc eu o lanseta chub de 3,6m 3,5 lbs cu inel de 50, un pic de rabdare.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Nu inteleg de ce in Romania pretul la lansetele Outkast creste si in Germania scade.Am facut un tur pe net si aici sint Outkasturile cam intre 90 si 100 de euro fara scaderea de pret care o mai face dealerul daca iei mai multe de doua bucati.Pina si seria Vantage a ajuns la 129 de euro si Greys Prodigy 139 de euro.
Apropo am cintarit un Outkast de al meu 12 ft 3 lbs si are 330 de grame.
330 gr...e okmihai001 scrie:Nu inteleg de ce in Romania pretul la lansetele Outkast creste si in Germania scade.Am facut un tur pe net si aici sint Outkasturile cam intre 90 si 100 de euro fara scaderea de pret care o mai face dealerul daca iei mai multe de doua bucati.Pina si seria Vantage a ajuns la 129 de euro si Greys Prodigy 139 de euro.
Rahan ,cat are aia de 3.5 lbs si inel de 50 ?
Imi cer scuze ca nu am cantarit lanseta chub, astazi nu am timp ca merg la o onomastica dar maine ma duc si o cantaresc atat chubul outkast 3,6m 3,5 lbs cu inel de 50 cat si o lansta fox warrior es 3,9m 3,25 lbs.Sper sa fac maine rost de un cantar electronic bun.Ne vedem maine seara.
BORN TO FISH