Rog putin ajutor!
Moderatori: gor965, florentiniuga
Rog putin ajutor!
Vreau sa imi schimb mulinetele de crap si ma gandeam la Okuma PL 865 , Attak fr 8000, Cormoran Eliminator ( care am inteles ca sunt facute dupa bblc-uri). Si ce bete de 3.9 imi recomandati pentru mulineta indicata de voi. Precizez ca vor fii primele scule mai scumpe de ce am avut pana acum si vreau sa le tin cel putin 3 ani. Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Re: Rog putin ajutor!
de cormoranuri nu stiu nimic, attacku este model arhifolosit d multe firme (siweida, jaxon, predator) dar are cuplu destul de mic, iar powerlinerele sunt... powerlinere... nu sunt pentru lansee extrem de lungi, dar din cate am inteles sunt foarte foarte fiabile...
cat despre lansete, depinde ce tip de pescuit faci in majoritatea timpului ( de distanta, de precizie)...
cat despre lansete, depinde ce tip de pescuit faci in majoritatea timpului ( de distanta, de precizie)...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
caut si distanta dar tot odata si precizie.
+1 Okuma
+1 Okuma
Poti lua linistit Cormoran Eliminator.Stiu din sursa sigura ca in Ro nu s-au intors multe la service si majoritatea care au avut probleme,nu au avut probleme grave.
+1 Cormoran
Hai pana la 5 pareri
Hai pana la 5 pareri
Okuma.
Ca bete bune si rezonabile la pret - Prologic, Hakuyo ...
Ca bete bune si rezonabile la pret - Prologic, Hakuyo ...
Okuma PL e la jumatate de pret fata de Cormoran si te duce sigur 3 ani ! Daca vrei ceva mai bun decat Powerliner, vezi modelele Axeon ! Modelul vechi face toti banii, iar modelul nou e cam cea mai usoara mulineta cu tambur supramarit, din gama ei de pret !...una e 840 gr cat are Cormoran Eliminator 10 Pfi si ala e 580 gr cat are Axeon V2 80 !...asta daca nu te deranjaza ca n-au baitrunner !
Pana la urma mi-am achizitionat 4 mulinete Mitchell Avorunner 7500FR, si 4 bete Sharpshooter 3,90 3,5 lbs la super pret. Acum astept pareri despre acest echipament si ce fir imi indicati sa pun. Eu unu m-am gandit la Carp Expert Carbon 0,30.
Multumesc,
O zii buna va doresc.
Multumesc,
O zii buna va doresc.