Cort Nash

Moderatori: gor965, mini_mic

miyagi
Veteran
Veteran

Re: Cort Nash

Mesaj de miyagi » 07 Apr 2011, 18:42

bebe2011 scrie:Nu m-am exprimat bine si nu m-ati inteles.Cortul este cumparat la mana doua de la un prieten,are 2 ani,a fost intins doar de 5 ori,este aproape nou si are toate facturile de la Big.Fish.Acum un an a cumparat folia exterioara iar dupa cateva luni si groudsheetul toate ptr. 2 man,cum apare si in facturile eliberate de acelasi magazin.Prietenul meu nu este foarte priceput si a constatat acum vreo doua saptamani ca nici nu-i este prea necesar schimband locul de munca si nemaiavand timp ptr.pescuit asa ca am stabilit un pret,respectiv 1700 ron,v-am cerut parerea dv.celor dupa forum,m-am uitat si la preturile celor de la Big si m-i sa parut o.k., l-am cumparat,l-am intins si a aparut problema de care v-am spus.Acum a-ti inteles de ce va spun ca e cam greu sa discut cu cei de la Big chiar daca ei sunt niste tipi super.Astept sfaturi.
Pai daca mi-ati fi povestit astea de la bun inceput va spuneam sa va spanzurati prietenul. Glumesc! Pretul pentru ce va dat e cam maricel si nici nu vi l-a probat. L-ati cumparat pe incredere si nu poti blama pe cineva cand lucrurile nu merg ci incerci sa le faci sa mearga. Incercati sa puneti niste poze cu el si cu problemele daca nu reusiti sa explicati corect problemele intampinate.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 07 Apr 2011, 18:47

bebe2011 scrie:Atunci d-le Craparulsef spuneti-mi si mie cum vine groudseetul,acopera tot spatiul interior sau mai raman cativa cm.la extremitati?
Groundsheet-ul are ca dimensiune ... amprenta cortului şi e mai mic decât winter skin-ul care cade cumva peste el astfel apa de ploaie, de exemplu, nu poate ajunge la interior .... se potriveste la montaj cu vârfurile stâlpilor de susţinere ... terenul trebuie sa fie cât mai plan, nu cu denivelări majore, astfel cortul se intinde perfect, egal şi fără de cusur !!!
Am prins furtuni la forţa 7-8, foarte rezistent ... în jurul meu colegii care aveau JRC -uri erau cu fundul în apă în timpul nopţii iar eu dormeam visând la capturile din ziua următoare fără nici cea mai mică grijă. Am prins două astfel de furtuni in 2009 si in 2010 toamna cu ploi abundente ... in interior perfect uscat ... e un cort care dacă e ingrijit te respectă maxim. Poţi beneficia de condiţii ergonomice deosebite un plus de confort etc.....
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 08 Apr 2011, 10:45

Va multumesc ptr.raspunsuri tuturor!Pentru d-l MIYAGI:este intr-adevar un pret cam mare in vremurile accestea dar va spun,cortul este ca si nou iar folia exterioara n-a fost pusa niciodata.Daca adaugam la aceasta ca m-i s-a oferit posibilitatea achitarii in 3 rate,cred ca prietenul meu chiar a dat dovada de omenie si pentru asta ii multumesc.Referitor la problema cu groudsheet-ul,dupa spusele d-lui Craparulsef,cred ca asa este normal sa fie.Va urez tuturor fire intinse!

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 11 Apr 2011, 16:01

Cred ca m-am lamurit in privinta cortului,va multumesc pentru gazduire,rog administratorul sa inchida topicul.Fir intins tuturor!

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 11 Apr 2011, 23:20

bebe2011 scrie:Va multumesc ptr.raspunsuri tuturor!Pentru d-l MIYAGI:este intr-adevar un pret cam mare in vremurile accestea dar va spun,cortul este ca si nou iar folia exterioara n-a fost pusa niciodata.Daca adaugam la aceasta ca m-i s-a oferit posibilitatea achitarii in 3 rate,cred ca prietenul meu chiar a dat dovada de omenie si pentru asta ii multumesc.Referitor la problema cu groudsheet-ul,dupa spusele d-lui Craparulsef,cred ca asa este normal sa fie.Va urez tuturor fire intinse!
Atunci daca e-n regula prietenul merita un gratar si restul bere ca te-a facut posesorul unuia dintre cele mai bune corturi si personal iti doresc sa-ti aduca multe satisfactii. O spun ca am facut diferente destule intre echipamente si m-am chinuit mult pana am dobandit mintea cea de pe urma in care sunt convins caci calitatea face intotdeauna diferenta.
Cu respect.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 13 Apr 2011, 22:36

D-le Miyagy,daca tot nu s-a inchis topicul vreau sa va spun ca fiul meu este acum la pescuit,pe o vreme mai mult decat vitrega si m-a sunat sa-mi spuna ca se simte ca in dormitor,cu doua paturi ramane destul spatiu,bagajele fiind puse in veranda mai mult decat generoasa ce se face punand si a doua folie.Inca o data va multumesc,de fapt va multumim ptr. sfaturi,numai bine si fir intins!

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 14 Apr 2011, 23:45

bebe2011 scrie:D-le Miyagy,daca tot nu s-a inchis topicul vreau sa va spun ca fiul meu este acum la pescuit,pe o vreme mai mult decat vitrega si m-a sunat sa-mi spuna ca se simte ca in dormitor,cu doua paturi ramane destul spatiu,bagajele fiind puse in veranda mai mult decat generoasa ce se face punand si a doua folie.Inca o data va multumesc,de fapt va multumim ptr. sfaturi,numai bine si fir intins!
Sunt absolut convins. Sper ca nu v-a deranjat gluma mea si ca a-ti realizat ca am fost destul de echidistant ca sa nu facem vreo greseala si sa dam lucrurilor o conotatie nedorita.
Sa va aduca satisfactii multe intregii familii ca poate intra lejer o familie acolo cu lucrurile bine organizate, iar daca vreti sa vedeti cam ce diferente trebuie sa faceti intre conditiile care vi le ofera si cam ce ati putea pati altfel va invit odata la un pescuit ZEN. Cateodata anduranta te ajuta. Testandu-ti singur capacitatile vei invata sa iesi din multe situatii singur.
Mult respect!

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 15 Apr 2011, 10:37

Va multumesc pentru invitatie,cu ajutorul lui D-zeu poate voi reusi sa o onorez.Pana atunci va urez numai bine si fire intinse!

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”