Balta buna de caras ?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Balta buna de caras ?
Imi puteti recomanda o balta bunicica pt un pescuit la undita ?
- georgemarian
- Veteran
Re: Balta buna de caras ?
razmiresti,blajesti,multe..e...t..c.
Costi P scrie:Imi puteti recomanda o balta bunicica pt un pescuit la undita ?
Aceeasi intrebare mi-o pun si eu de 2 ani de zile , mi-e dor de un pescuit la caras la undita , dar caras mai serios nu degetar .
Dan Serban
Am inteles ca ar fi caras frumos pe Chiroiu.sdaniel scrie:Costi P scrie:Imi puteti recomanda o balta bunicica pt un pescuit la undita ?
Aceeasi intrebare mi-o pun si eu de 2 ani de zile , mi-e dor de un pescuit la caras la undita , dar caras mai serios nu degetar .
- vioreld2008
- senior
Este caras super frumos si merge bine primavara.Costi P scrie:Am inteles ca ar fi caras frumos pe Chiroiu.sdaniel scrie:Costi P scrie:Imi puteti recomanda o balta bunicica pt un pescuit la undita ?
Dinu Viorel
- iulian petre
- Veteran
este caras mare pe Chiroiu4 dar trebuie selectat . Este un nene care vine mereu si prinde numai bucati . Am stat intr-o zi sa vad cum prinde numai mari si am observat ca dadea numai la cocolos mare de mamaliga dar nu era tare cocolosul ....! .
- florinpopescu2003
- senior
APROPO DE NENEA ALA IULIAN .E ACELASI CARE A LUAT CARASU LA 1 KIL CA MI POVESTEA DAN DE EL
Sefu si cu ghiata cum stam? pescuitul (la undita) va fi deschis o data cu desghietarea apei?iulian petre scrie:este caras mare pe Chiroiu4 dar trebuie selectat . Este un nene care vine mereu si prinde numai bucati . Am stat intr-o zi sa vad cum prinde numai mari si am observat ca dadea numai la cocolos mare de mamaliga dar nu era tare cocolosul ....! .
Nu de alta de miam cumparat si eu doua vergi ca nu mai aveam nici una si vreau sa le scot la aer.
Tel0762.865.274
Puteti incerca de la 1 Aprilie la Cercani balta Patrat APS- Greaca.Pescuit de pe pontoane.
Asociatia Pescar Sportiv
Salut ,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie despre o balta de caras unde sa pescuiesc la un feeder , dar sa pot iesii si cu prietenii la un gratar , cu familia si copii , cu iarba verde si cat de cat spatioasa(intelegeti cei care aveti copii). Vreau sa fac o iesire saptamana viitoare si nu stiu unde sa merg marea majoritate a baltilor sunt cu specific clar de pescuit si nu vreau sa deranjez daca se mai joaca si alearga copii.
Astept recomandarile voastre.
Va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie despre o balta de caras unde sa pescuiesc la un feeder , dar sa pot iesii si cu prietenii la un gratar , cu familia si copii , cu iarba verde si cat de cat spatioasa(intelegeti cei care aveti copii). Vreau sa fac o iesire saptamana viitoare si nu stiu unde sa merg marea majoritate a baltilor sunt cu specific clar de pescuit si nu vreau sa deranjez daca se mai joaca si alearga copii.
Astept recomandarile voastre.
Va multumesc.
mataraua avea caras frumos si e loc intins in jurul baltii (pt copii) dar nu mai stiu ce e anu asta (peste ma refer),chiroiu e bun,albele,camineasca,nu stiu pe chiriacu ce mai e...,
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
Multumesc de informatii. Anul asta a iesit cineva la caras cu informatii proaspete ?
Ceva info despre balti din jurul Bucurestiului (asa pana in 50 km) unde merge distractie la varga? (exclus brichetarii si somoteii africani)
Multumesc
Multumesc
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
Pe Chiroiu 4 am pescuit de 4 ori in primavara si vreau sa spun ca tote partidele au fost super reusite, caras peste 200g si acestia cativa restul de la 400 g in sus si daca nadesti putin cu un mix bun ai parte de driluri si cu crapi sanatosi( eu unul nu am dat niciunul afara ca dadeam la finete fir de 0.12 si 0.10).
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
merge bine la sabioara , pe arges , unde mai pui ca mai intra si un biban , un caras frumusel ( 200gr maxim ) , un clean, daca te pricepi si o mreana , insa toate acestea rar de tot . pe neajlov , au inceput unii sa bage curent si nu se mai prinde nimic , iar baietii pescari ( unii de 4 pe 4 ), de prin preajma neajlovului sunt in alerta , aviz amatorilor , E DE RAU .
caras am mai vazut ca se prinde binisor pe baraj la mihailesti ( la draganescu ) si folositi pe cat posibil FINETE , FINETE , la ciobani , si ar mai fii de incercat la undita pe balti ( cariere , ca anul trecut lua tata caras peste 400gr , dar nadit seara , dimineata de la 5 pana la 11 la FINETE pe bat de 6m ) .
fire intinse
caras am mai vazut ca se prinde binisor pe baraj la mihailesti ( la draganescu ) si folositi pe cat posibil FINETE , FINETE , la ciobani , si ar mai fii de incercat la undita pe balti ( cariere , ca anul trecut lua tata caras peste 400gr , dar nadit seara , dimineata de la 5 pana la 11 la FINETE pe bat de 6m ) .
fire intinse