concurs pescuit crap "OPEN SUICA"EDITIA I-a
Moderator: florentiniuga
Re: concurs pescuit crap "OPEN SUICA"EDITIA I-a
voodoo a mers
sincere felicitari !!!
sincere felicitari !!!
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Clasamentul final si cantitatile
Locul I-34.60 Kg
Locul II-33.50
Locul III-30,1
Locul IV-29,8
Captura:5,280 Kg
Multumim echipelor Carp Zone pentru participare si apreciere!Inca o data tin sa va felicit pentru castigarea premiilor!
Va mai asteptam pe balta noastra!
Locul I-34.60 Kg
Locul II-33.50
Locul III-30,1
Locul IV-29,8
Captura:5,280 Kg
Multumim echipelor Carp Zone pentru participare si apreciere!Inca o data tin sa va felicit pentru castigarea premiilor!
Va mai asteptam pe balta noastra!
- tudor mircea
- Veteran
felicitari castigatorilor si administratorului baltii pt organizare.m-am simtit bine si sper sa mai merg si la urmatorul concurs pe Suica.cu captura nu s-au facut poze?
In primul rand vreau sa multumesc paticipantilor care au permis sa organizam acest concurs ,sponsorilor si nu in ultimul rand site-urilor care au permis publicarea concursului.
Clasament GENERAL primele locuri.
1.Madalin Dirla+ Urdare Ionut Carp Zone Locul I-34.60 Kg
2.Costi Pascu +Ene Claudiu Carp Zone Locul II-33.50 Kg
3. Bogdan Ungureanu+ Liviu Mihai Arges Locul III-30,10 Kg
4.Roboiu Adrian +Draguloiu Alexandru Locul IV-29,85 Kg
Captura a apartinut domnilor Mihaiu Florin+Joghiu Octavian din Rimnicu Sarat-5.280
Poate unora dintre dumneavoastra li se pare putin dar pe un lac care a fost inghetat pana acum 2 saptamani eu zic ca este bine mai ales ca nu avem veleitati de carpodrom.
A fost un concurs cu care administratia a deschis sezonul de pescuit iar daca sunteti doritori sa vedeti posibilitatile lacului nostru reveniti si veti avea surprize frumoase,spre exemplu echipa:
Cristian Brebu+Adrian Petroaica Arges care au prins intr-o partida de 48 peste 125 kg crap .
Scuze pentru intarzierea postari dar toti avem servici si poate un program mai incarcat,poze cu participanti si cistigatori gasiti pe http://www.infopescar.tv .
Si nu uitati editia II-a la toamna la inchiderea sezonului de pescuit. Cine are curaj?
Demn de apreciat gestul echipelor carp zone care au donat abonamentele unor pescari care le doreau si chiar meritau dupa parerea administratie.
Clasament GENERAL primele locuri.
1.Madalin Dirla+ Urdare Ionut Carp Zone Locul I-34.60 Kg
2.Costi Pascu +Ene Claudiu Carp Zone Locul II-33.50 Kg
3. Bogdan Ungureanu+ Liviu Mihai Arges Locul III-30,10 Kg
4.Roboiu Adrian +Draguloiu Alexandru Locul IV-29,85 Kg
Captura a apartinut domnilor Mihaiu Florin+Joghiu Octavian din Rimnicu Sarat-5.280
Poate unora dintre dumneavoastra li se pare putin dar pe un lac care a fost inghetat pana acum 2 saptamani eu zic ca este bine mai ales ca nu avem veleitati de carpodrom.
A fost un concurs cu care administratia a deschis sezonul de pescuit iar daca sunteti doritori sa vedeti posibilitatile lacului nostru reveniti si veti avea surprize frumoase,spre exemplu echipa:
Cristian Brebu+Adrian Petroaica Arges care au prins intr-o partida de 48 peste 125 kg crap .
Scuze pentru intarzierea postari dar toti avem servici si poate un program mai incarcat,poze cu participanti si cistigatori gasiti pe http://www.infopescar.tv .
Si nu uitati editia II-a la toamna la inchiderea sezonului de pescuit. Cine are curaj?
Demn de apreciat gestul echipelor carp zone care au donat abonamentele unor pescari care le doreau si chiar meritau dupa parerea administratie.
- Ion Mironov
- Partener
frumoasa poza.....
- florentiniuga
- Master Admin
Ei da, jos palaria domnilor pentru "executie" si gest! Frumoase poze, tot asa sa o tineti!
Felicitari si administratiei! Regret ca nu am putut participa, imi doream de o mie de ori mai mult sa fiu acolo cu voi decat in stand la expo. Data viitoare nu o ratez si poate pana atunci...
Felicitari si administratiei! Regret ca nu am putut participa, imi doream de o mie de ori mai mult sa fiu acolo cu voi decat in stand la expo. Data viitoare nu o ratez si poate pana atunci...
- Madalin Dirla
- Veteran
Baietii inainte de "atac" !!!vioril scrie:
Amintiri frumoase!!!
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!
Va asteptam mai devreme ca sa va obisnuiti cu balta la un gratarflorentiniuga scrie:Ei da, jos palaria domnilor pentru "executie" si gest! Frumoase poze, tot asa sa o tineti!
ltexpert scrie:Va asteptam mai devreme ca sa va obisnuiti cu balta la un gratarflorentiniuga scrie:Ei da, jos palaria domnilor pentru "executie" si gest! Frumoase poze, tot asa sa o tineti!
da numai pe locul cu numarul 7 sa nu ne pui .
- florentiniuga
- Master Admin
Multumesc de invitatie! O sa va anunt cand vin, sa-mi rezervati locul nr.7. Vin cu Viorel sa-i arat ce trebuia sa faca.
florentiniuga scrie:Multumesc de invitatie! O sa va anunt cand vin, sa-mi rezervati locul nr.7. Vin cu Viorel sa-i arat ce trebuia sa faca.
ouuuuu sheat . cel putin te rog eu , Liviu , sa ne asiguri aceleasi conditii ca cele in care am pescuit eu : vecini stanga dreapta la 2 metri , noaptea galagie pana pe la 4 dimineata .
apropo , vin sigur .
- tudor mircea
- Veteran
ar fi frumos sa ramana standurile exact ca la concurs pe toata perioada anului,sa stie lumea cum trebuie pescuit.