Shimano Navi 7000 XSA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Shimano Navi 7000 XSA
De vanzare 4 Shimano Navi 7000 XSA noi noute - 1500 lei/set.
Caracteristici:
tambur de rezerva, precum si rola mare, sistemul de oscilatie cu 2 trepte, sistemul antiretur II, rotorul echilibrat si frana instant.
* Greutate: 710 gr
* Raport de recuperare: 4,6:1
* Capacitate: 0,45mm/210m
Motivul vanzarii -dubla comanda (le-am comandat, impreuna cu 4 Daiwa XT 5000 ,de la un magazin din afara si le-am achitat cu VISA ,mi-a dat prima data eroare si am mai comandat din nou dar mi-a dat din nou eroare ,m-am prins dupa 2 zile cand le-am telefonat sa-mi dea indicatii cum sa fac sa comand si mi-au spus ca ambele mele comenzi au plecat deja spre Romania)
0722 373 970
Multumesc si fire intinse
Caracteristici:
tambur de rezerva, precum si rola mare, sistemul de oscilatie cu 2 trepte, sistemul antiretur II, rotorul echilibrat si frana instant.
* Greutate: 710 gr
* Raport de recuperare: 4,6:1
* Capacitate: 0,45mm/210m
Motivul vanzarii -dubla comanda (le-am comandat, impreuna cu 4 Daiwa XT 5000 ,de la un magazin din afara si le-am achitat cu VISA ,mi-a dat prima data eroare si am mai comandat din nou dar mi-a dat din nou eroare ,m-am prins dupa 2 zile cand le-am telefonat sa-mi dea indicatii cum sa fac sa comand si mi-au spus ca ambele mele comenzi au plecat deja spre Romania)
0722 373 970
Multumesc si fire intinse
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Re: Shimano Navi 7000 XSA
Vandute ,multumesc se poate inchide.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.