FLOAREA POPESTIULUI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: FLOAREA POPESTIULUI - BALTA NOUA !
Azi a mancat foarte bine si in ciuda vantului turbat a fost o partida reusita.Eu am luat vreo 15 bucati cu 2 lansete si amicul meu tot pe aici cu celelalte 2 lansete.In stanga noastra (am stat la bariera de la prima intrare) l-au casapit cu bonduele pe fir de par ,cred ca a luat colegul peste 50 de bucati la 4 lansete ( domnule nu exagerez !!! ),cea mai mare fiind de 8,5 kg (eu am luat doar de 5 kg , la pelete predrilled de 12 ,robin red).
Una peste alta a fost o zi excelenta ,la mai multe.
Fire intinse.
Una peste alta a fost o zi excelenta ,la mai multe.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
sambata am fost si eu la standul 14(foisor 4).am avut 10 prezentari din care 7 pesti au ajuns pe saltea.in total vreo 25 kg.majoritatea au intrat la porumb cu aroma de capsuna.
- Fişiere ataşate
-
- Imagine0089 (Small).jpg
- (34.18 KiB) Descărcat de 287 ori
- dianu marin catalin
- senior
mai are cineva vreo nautate despre balta,se mai prinde ceva?????as dori sa ma duc luni!!!!!!?
- florinpopescu2003
- senior
o sa-ti spun eu maine ca ma duc pe treaba
Am fost eu azi si am luat 6 bucati...5 la enterprise in pruna si unul la porumb cu lucerna si spuma flotanta intre...rame/viermusi n-am avut. Toti pe care i-am luat cam aceeasi greutate au avut: intre 3 si 4kg.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
- florinpopescu2003
- senior
la lucerna ai luat teno sau romanesc?
Romanesc, din pacate... Si da, chiar voiam sa iau macar un ten azi...florinpopescu2003 scrie:la lucerna ai luat teno sau romanesc?
Azi s-a luat si unul la 7,9 kg(din spusele celui care l-a prins, nu am asistat si la cantarire) cica la rama....
- carapavel florin
- senior
Salut as vrea sa ma duc si eu wk asta care vine dar am si eu o intrebare se poate da cu insotitor ca vreau sa vin cu fratele si nu imi convine sa platesc 2 bonuri pentru 4 bete daca mai pune si el mana pe minciog pe o lanseta ca doar nu o sa stea toata ziua sa se uite la mine ? Multummesc anticipat pentru cine imi raspunde.
- florin2778
- membru activ
la pescuitul C&R este voie cu insotitor cu drepturi depline eu asa am pescuit anul trecut anul acesta nu-am apucat sa ma duc ,FIR INTINS
- carapavel florin
- senior
mersi frumos si FIR INTINS .florin2778 scrie:la pescuitul C&R este voie cu insotitor cu drepturi depline eu asa am pescuit anul trecut anul acesta nu-am apucat sa ma duc ,FIR INTINS
- florin2778
- membru activ
CU PLACERE
- florentiniuga
- Master Admin
Inca nu e vremea de ten, mai dureaza pana se incalzeste apa suficient ca sa inceapa sa se hraneasca. Daca s-ar trezi acum din amorteala ar muri de foame, inca nu sunt alge, plancton, stuf, nimic.Stef scrie:Romanesc, din pacate... Si da, chiar voiam sa iau macar un ten azi...florinpopescu2003 scrie:la lucerna ai luat teno sau romanesc?
Azi s-a luat si unul la 7,9 kg(din spusele celui care l-a prins, nu am asistat si la cantarire) cica la rama....
Am zis ca poate cine stie...oricum, am avut doar o lanseta pentru ten.florentiniuga scrie:Inca nu e vremea de ten, mai dureaza pana se incalzeste apa suficient ca sa inceapa sa se hraneasca. Daca s-ar trezi acum din amorteala ar muri de foame, inca nu sunt alge, plancton, stuf, nimic.Stef scrie:Romanesc, din pacate... Si da, chiar voiam sa iau macar un ten azi...florinpopescu2003 scrie:la lucerna ai luat teno sau romanesc?
Singurul lucru ciudat e ca mi-a refuzat plasticele de 3 lei, a vrut numai enterprise
- Stanescu Mircea
- senior
floarea popestiului are 3 teni toti asa ca ... degeaba il astepti
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
Miroase plasticele de trei lei, vezi ce aroma au...