dilema delkim

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
addicted
membru activ
membru activ

dilema delkim

Mesaj de addicted » 04 Apr 2011, 16:54

Am si eu o mare dilema.....si vreau si eu niste raspunsuri serioase de la cine a folosit......vreau sa`mi cumpar avertizori delkim....dar nu stiu foarte bine care este diferenta dintre ev plus si txi plus inafara de functia antifurt....si daca ii pot atasa pe statia Delkim RX Plus Pro.....sau tot la banii lui txi plus ce imi puteti recomanda.multumesc anticipat!

Driscu Radu
senior
senior

Re: dilema delkim

Mesaj de Driscu Radu » 04 Apr 2011, 17:35

Ca idee generala la ev plus nu se poate atasa ( nu merge statia), doar pe txi plus.La un set de 3-4 avertizori cu statie si swingere plus hangere te costa cam 1000 euro sau maiputin o leaca.Teoretic rivalu txi plus este fox NTXr parca da au rola ca la avertizoarele obisnuite.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 04 Apr 2011, 17:52

Vezi ca fata de TX-i , cei EV Plus nu au transmitator incorporat si ca sa-i pui in legatra cu o statie RX ai nevoie de transmitatorul Tx Plus (ptr. fiecare senzor in parte)! http://www.delkim.co.uk/tx-plus-micro-transmitter.php
Avand in vedere ca-s mai scumpi transmitatorii decat avertizoarele , cred ca-i mai rentabil sa-ti iei direct TX-i si statia aferenta !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

addicted
membru activ
membru activ

Mesaj de addicted » 04 Apr 2011, 18:28

da o sa raman la txi-plus cu tot cu statie ma duc in jur de 30 de milioane......si ink 8 milioane swingerii.....oricum dupa parerea mea....merita mult mai mult decat foxurile.......oricum inka mai astept pareri...si despre fox....tot in banii astia...

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 05 Apr 2011, 11:38

Nu vreau saupar pe nimeni,aceasta intrebare i-am pus-o si fiului meu care a dat o multime de bani ptr. acesti avertizori,in afara de faptul ca da bine pe balta,ce poate face Delkimul mai mult decat Energoteam 200+?Nu vreau sa fac reclama celor de la ET dar cu acesti senzori pescuiesc de cand au aparut, si sunt ceva ani,in toate conditiile,concursuri,ploi si toate cate se mai intampla la partidele de pescuit si n-am ce sa le reprosez,functioneaza la fel de bine ca si atunci cand i-am achizitionat.Cu toata stima,vreu un raspuns care sa ma lamureasca dar care,in acelasi timp sa-l incante si pe fiul meu.

Driscu Radu
senior
senior

Mesaj de Driscu Radu » 05 Apr 2011, 14:04

Bebe 2011 nu neg calitatea si fiabilitatea unor avertizoare de genul energo et 200 le-am avut le-am folosit m-au prins furtuni cu ei si nu au avut nimic au functionat ireprosabil.Totusi ca idee generala isi au limitele lor intr-un concurs trasaturile slabe sau aproape insesizabile de catre energo pot fii sesizate de catre un delkim txi plus.Diferenta dintre energo, prologic polihonic si delkim txi plus nu e doar o chestie de moft uneori e de necesitate si daca vrei o investitie pe termen lung minim 10 ani.Cred ca aici se face diferenta intre niste senzori medii si delkim txi plus sau fox ntx r.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 05 Apr 2011, 14:46

Multumesc Radu desi raspunsul tau este favorabil fiului meu.Fir intins!

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”