concurs pescuit crap "OPEN SUICA"EDITIA I-a
Moderator: florentiniuga
Re: concurs pescuit crap "OPEN SUICA"EDITIA I-a
ceva foto??
- Ion Mironov
- Partener
multumim florine...sa speramflorinel scrie:Felicitari Madalin&Jonny!!!
V-ati pus pe treaba anul asta...se pare. Toate cele bune!
- florentiniuga
- Master Admin
Am uitat ceva?????
Aaaaaaaaaa, mi-am adus aminte:
Aaaaaaaaaa, mi-am adus aminte:
Bravo Madalin & Johny, ati confirmat inca o data !
Un concurs foarte frumos...pe masura frumusetii baltii !
As vrea sa felicit administratorul lacului, D'nul Liviu, un om cu un caracter deosebit, care a fost alaturi de participanti tot concursul...ii multumim si pt ajutorul acordat cu masina.
O sa mai auzim cu siguranta de Suica, un lac in crestere , cu o populatie actuala destul de buna si in care se vor mai baga cateva tone de peste mare.
PS. Domnul Liviu, pe cand urmatorul concurs ?
Asteptam si pozele !
Un concurs foarte frumos...pe masura frumusetii baltii !
As vrea sa felicit administratorul lacului, D'nul Liviu, un om cu un caracter deosebit, care a fost alaturi de participanti tot concursul...ii multumim si pt ajutorul acordat cu masina.
O sa mai auzim cu siguranta de Suica, un lac in crestere , cu o populatie actuala destul de buna si in care se vor mai baga cateva tone de peste mare.
PS. Domnul Liviu, pe cand urmatorul concurs ?
Asteptam si pozele !
Se pare ca nicaieri nu a fost postat clasamentul final, cu toti participantii si mai ales cantitatile prinse.
E important sa vedem si cantitatile...subiect despre care observ ca nu discuta nimeni.
Inainte de a lauda balta (ca loc de pescuit) haideti sa vedem si cantitatea totala de peste.
Sunt convinsa ca organizarea a fost foarte buna, si ca va fi...candva...in timp un carpodrom bun, dar momentan nu cred ca e o balta care intra in topul celor pe care se organizeaza concursuri.
Asadar...ramanem in asteptarea clasamentului final, cu toate informatiile (asta tine tot de organizare.... )
E important sa vedem si cantitatile...subiect despre care observ ca nu discuta nimeni.
Inainte de a lauda balta (ca loc de pescuit) haideti sa vedem si cantitatea totala de peste.
Sunt convinsa ca organizarea a fost foarte buna, si ca va fi...candva...in timp un carpodrom bun, dar momentan nu cred ca e o balta care intra in topul celor pe care se organizeaza concursuri.
Asadar...ramanem in asteptarea clasamentului final, cu toate informatiile (asta tine tot de organizare.... )
Am omis ce e cel mai important: FELICITARI MAXIME CASTIGATORILOR!!!
Felicitari echipelor CARP ZONE, felicitari concurentilor
Madalin&Jonny
Costi&Claudiu
MAXX&Tibi
Viorel&Lucian
Madalin&Jonny
Costi&Claudiu
MAXX&Tibi
Viorel&Lucian
Felicitari baieti...!!!
Mugurel-Adrian Tanasa
CS CARP ZONE
CS CARP ZONE
- Ion Mironov
- Partener
multumim addaadda scrie:Am omis ce e cel mai important: FELICITARI MAXIME CASTIGATORILOR!!!
- Ion Mironov
- Partener
?Blondibus scrie:Felicitari baieti...!!!
- valentino76
- utilizator
OPEN SUICA 2011
BRAVO CARP ZONE BRAVO MADALINA FELICITARI PENTRU CISTIGAREA CONCURSULUI DE LA OPEN SUICA 2011 POATE MAI VENITI SI IN TOAMNA. LIVIU SI LUCIAN SA NU FITI SUPARATI VA ASTEPTAM SI IN TOAMNA FIR INTINS ORIUNDE VA DUCETI LA PESCUIT SA AVETI CIT MAI MULTE CAPTURI TOT CARP ZONE SI CIT MAI MULTE RECORDURI MIA PLACUT DE VOI PA PA FIR INTINS
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: OPAN SUICA 2011
Multumim Valentin,felicitari si voua si sper sa ne vedem la cat mai multe concursuri.valentino76 scrie:BRAVO CARP ZONE BRAVO MADALINA FELICITARI PENTRU CISTIGAREA CONCURSULUI DE LA OPAN SUICA 2011 POATE MAI VENITI SI IN TOAMNA. LIVIU SI LUCIAN SA NU FITI SUPARATI VA ASTEPTAM SI IN TOAMNA FIR INTINS ORIUNDE VA DUCETI LA PESCUIT SA AVETI CIT MAI MULTE CAPTURI TOT CARP ZONE SI CIT MAI MULTE RECORDURI MIA PLACUT DE VOI PA PA FIR INTINS
Toate cele bune si sa auzim numai de bine!!
- Madalin Dirla
- Veteran
Multumim tuturor pt. felicitari !!
Bravo baietii....v-am lnvatat binee...
- Ion Mironov
- Partener
multumim tibi....