Păi ce s-a copt via la matale ... făcuși deja tulburelu? Bre e harnici ăştia dă la voi şi la cules şi la beute!sorprodan scrie:nu prea mai vad bre, butoanele astea seara dupa ceva tulburel,,,,
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- craparulsef
- Veteran
Re: DUNAREA
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
mai ales la munca bre,,,,,, harnici rau,,,,craparulsef scrie:Păi ce s-a copt via la matale ... făcuși deja tulburelu? Bre e harnici ăştia dă la voi şi la cules şi la beute!sorprodan scrie:nu prea mai vad bre, butoanele astea seara dupa ceva tulburel,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
pe DUNARE,,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- coool_marius
- senior
E ACELASI CU AL`DE SUS ?sorprodan scrie:pe DUNARE,,,,,,,,,,,,,,
A inceput sa manance stiuca pe acolo ?
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
nu m-am dus bre,,,, abia am scapat duminica pe DUNARE,,, solarele asteptau rasadurile,,,nu? dar am sa ma duc pe c 0coool_marius scrie:E ACELASI CU AL`DE SUS ?sorprodan scrie:pe DUNARE,,,,,,,,,,,,,,
A inceput sa manance stiuca pe acolo ?
- cosmin mihut
- Veteran
Mai Sorine ,de unde-i tot scoti mai frate ,asa ceva mai rar ,da eu am impresia ca tu ai ceva secrete care nu vrei sa l-e dezvalui,aaaaaa...(vorba ta )
MERCEDES S
- coool_marius
- senior
Sorin are marele avantaj , pe care f f putini il au , ca sta langa Dunare , f aproape si ca acele locuri sunt foarte bogate in asemenea exemplare . Si .. nu cred ca ma poate contrazice nimeni , dar sa fi in locul potrivit , la momentul potrivit , e de baza la pescuit , mai ales la rapitor , si mai ales pe Dunare . Sambata trecuta am iesit in port , la Severin sa incerc niste musculite artificiale de oblete, doar cu batzul si 4 musculite ..sa vad daca a iesit dl oblete . Cand colo, am luat 7 avatei pana in juma de kil si catziva obleti , carora le-am dat drumu . Musculitele erau legate pe carlige de 18 cu fir de 0,12 .. mi-a intrat si unul mai sanatos , si mi-a rupt linia. Duminica insa, cand m-am dus ceva mai pregatit , scazuse apa foarte mult si ... mai avea maxim o palma.. am facut drum intors acasa .cosmin mihut scrie:Mai Sorine ,de unde-i tot scoti mai frate ,asa ceva mai rar ,da eu am impresia ca tu ai ceva secrete care nu vrei sa l-e dezvalui,aaaaaa...(vorba ta )
Am pus si 2 poze , care sunt facute cu tel . Se cam intunecase si nu se vad extraordinar ...
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
Buna ziua. C 0 este cumva canalul care este situat dupa satul Ianca undeva pe partea stanga a drumului care merge spre Dabuleni sau Bechet?
Pescuiesc deci Exist
- stefan_kwr
- Veteran
Da, acela este.candreir scrie:Buna ziua. C 0 este cumva canalul care este situat dupa satul Ianca undeva pe partea stanga a drumului care merge spre Dabuleni sau Bechet?
MUltumesc pentru raspuns. Am prins ceva peste acolo in anul acela cu inundatiile dar am auzit ca s-a prins mereu si in special salau si stiuca. Stiti daca merge ceva in perioada aceasta? As vrea sa fac o iesire si mi-a placut zona aceea si canalul. As vrea daca se poate bineinteles ,sa imi spuneti si mie unde ar trebui sa pescuiesc mai aproape de Dunare sau mai spre statia aceea de langa sosea.
Multumesc anticipat si sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrebarile mele.
Pescuiesc deci Exist
- stefan_kwr
- Veteran
Aici pot sa-ti raspunda pescarii mai de prin partea locului, cum e ''sorprodan'' (baiatul care tot pune poze cu niste puisori de salau )candreir scrie:MUltumesc pentru raspuns. Am prins ceva peste acolo in anul acela cu inundatiile dar am auzit ca s-a prins mereu si in special salau si stiuca. Stiti daca merge ceva in perioada aceasta? As vrea sa fac o iesire si mi-a placut zona aceea si canalul. As vrea daca se poate bineinteles ,sa imi spuneti si mie unde ar trebui sa pescuiesc mai aproape de Dunare sau mai spre statia aceea de langa sosea.
Asemenea puisori de salau as vrea sa prind si eu mereu. Multumesc pentru raspuns si fire intinse.
Pescuiesc deci Exist
da bre ala este,,,,,,candreir scrie:Buna ziua. C 0 este cumva canalul care este situat dupa satul Ianca undeva pe partea stanga a drumului care merge spre Dabuleni sau Bechet?
Multumesc domnule Sorprodan.I-mi puteti spune daca se poate bineinteles ce merge in aceasta perioada acolo si unde ar trebui sa merg spre Dunare sau spre statia de langa sosea. Fir intins
Pescuiesc deci Exist
nu bre ala de la ianca de merge paralel cu drumul national este VALCOVIA,,,, C 0 merge perpendicular pe DUNARE, si este lat de 50 70 m si lung de 9,5 km.....sorprodan scrie:da bre ala este,,,,,,candreir scrie:Buna ziua. C 0 este cumva canalul care este situat dupa satul Ianca undeva pe partea stanga a drumului care merge spre Dabuleni sau Bechet?