rog ajutor in alegerea mulinetelor crap
Moderatori: gor965, florentiniuga
- teodor4you
- junior
rog ajutor in alegerea mulinetelor crap
As dori sa imi cumpar 2mulinete pentru niste bete de la sert -dark jewel din doua bucati 3.90,va rog sa imi indicati mulineta care ar fi mai buna pana in 200 lei bucata plus minus 20 lei,precizez ca le folosesc pentru pescuitul crapului.Stima
- Lazar Mihai
- membru activ
Re: rog ajutor in alegerea mulinetelor crap
Banalul raspuns, Okuma Powerliner Baitfeeder 860 sau 865
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
fiabile ? este ! eftine ? este ! beitranar ? este ! mai mult decat suficient in cazul de fataLazar Mihai scrie:Banalul raspuns, Okuma Powerliner Baitfeeder 860 sau 865
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
In cazul DA fata!
Salut Eden,spune-mi te rog ce mai stii de Campionatul National ptr.studenti 2011?
Sau Banax helicon 5600nf....parca lasa sa curga firul mai bine in lansari....parerea mea
- crazy crap
- membru activ
Teodor ai pescuit cumva cu Serturile? Daca da spune-mi si mie cum se conporta in aruncare, in drill si daca este un bat rigid cum spun altii. aaa si sa nu uit mai spune-mi cate inele are lanseta ca eu am vazut modelul acesta intr-un magazin si mi s-a parut ca avea 7 inele, sau nu am fost eu atent? fir intins
- Stanescu Mircea
- senior
ai grija la PL-uri ca asaza firul destul de prost , in rest sunt niste mulinete foarte bune la pretul lor fir intins
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
sunt putin cam moi acele lansete de la sert si ...da au 7 inele!!