Vind 3 lansete Shimano Hyperloop
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- celine2008
- membru activ
Vind 3 lansete Shimano Hyperloop
-Numar tronsoane 2 -Lungime 3,90m -Lungime transport 2,02m -Greutate 400gr -Inele 6 -Putere de aruncare 125 gr -Blank carbon XT30/XT40,in stare foarte buna pescuite anul trecut 8 partide la plantat,tinute in husele originale plus husa de transport,pret 250 ron bucata sau 700 pachet negociabil.
- celine2008
- membru activ
Re: Vind 3 lansete Shimano Hyperloop
tel 0741126506
- celine2008
- membru activ
Salut,
Care este ultimul pret al lansetelor?
Care este ultimul pret al lansetelor?
- celine2008
- membru activ
valabil 650 ron.
-
- Veteran
asta am patit. cand au ajuns la mine ce spuneti din transport sau din livrare 

Naspa ...........dar ce zice "furnizorul"????

- Pilbak Levente
- senior
se poate intampla daca nu se ambaleaza corespunzator.Se poate repara foarte simplu ca se poate pune doar ceramica noua la inel,eu am pus la un Prologic un inel de 40 cu 5 lei de nici mie nu mi-a venit sa cred
- celine2008
- membru activ
Imi pare rau ce sa intimplat,cind le-am trimis erau in stare buna ,si le-am bagat si in tub de plastic,am vorbit astazi cu domnul davidnicolae si iam spus sa mi le trimita inapoi ca nu este nici o problema.
Bravo !!! Frumos gest !!! Daca este asa meriti toate laudele !!!

-
- Veteran
asa este eu ,imi cer scuze ca am reactionat cu poza repede .domnul celine2008nu a avut nici o vina mi-am dat seama a doua zii, ca se poate intampla .am vorbit cu dansul a dorit sa-mi returneze bani dar eu am ales sa rezolv problema si nu a fost cu rautate din partea dansului .m-am informat si se poate schimba doar ceramica si nu si inelul metalic ramane .asa ca nici nu se va cunoaste si nu va afecta calitatea inelului .imi cer scuze inca o data ca am reactionat asa dar la nervi omul nu face ce-a mai buna alegere.am discutat cu domnul la telefon si miam dat seama ca este un om extraordinar si asfel de lucruri se pot intampla oricuiceline2008 scrie:Imi pare rau ce sa intimplat,cind le-am trimis erau in stare buna ,si le-am bagat si in tub de plastic,am vorbit astazi cu domnul davidnicolae si iam spus sa mi le trimita inapoi ca nu este nici o problema.

Ultima oară modificat 04 Mai 2011, 23:31 de către davidnicolaie, modificat 1 dată în total.
- celine2008
- membru activ
Multumesc se poate inchide.
Bravo!!!...Felicitari !!!!..ne-am dori mai multi oameni asa in Romania...am avut si eu o problema de genul asta dar nu din cauza transportului ci a vanzatorului .......care bineinteles nu mai raspunde la tel...bunul simt e pe cale de disparitie...dar se pare ca mai avem sanse...