mulineta hakuyo surf 8000
Moderatori: gor965, florentiniuga
mulineta hakuyo surf 8000
am fost intr-un magazin de la noi si am vazut aceasta mulineta si sunt curios daca e acea mulineta de care tot vb dan mitranescu.....si are si acel sistem de frina...am cumparat acea mulineta marimea 8000 si vreau sa va spun ca merge foarte bine aseaza firul la fel de bine ...vreau sa stiu daca am facut o investitie buna sau nu...oricum mulineta o voi folosi pentru un spod..astept parerile voastre
Re: mulineta hakuyo surf 8000
Salut!
Ne spui la ce pret ai cumparat-o?
Mersi!
Ne spui la ce pret ai cumparat-o?
Mersi!
Vreau in tarile calde!
140 lei..
Mulinete asta exista intr-un magazin din Ludus de la inceputul lunii,domnul Mitranescu spunea ca o sa apara pe la sfarsitul lunii...........................................
Nu stiu daca e vorba de aceeasi mulineta(nu prea seamana cu Axeon)
Nu stiu daca e vorba de aceeasi mulineta(nu prea seamana cu Axeon)
Vreau in tarile calde!
- Stanescu Mircea
- senior
modelul acesta nu este cel asteptat este unul mai vechi accest model l-am vazut anul trecut pe o balta o mulineta foarte slaba...din cate se plangea proprietarul.
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
acuma depinde si cit de "forjata" era acea mulineta mie unul imi trebuie pentru spod..sunt curios cum o sa se comporte pe balta si am sa-i pun un fir de 0.21 sau de 0.23 de la strenStanescu Mircea scrie:modelul acesta nu este cel asteptat este unul mai vechi accest model l-am vazut anul trecut pe o balta o mulineta foarte slaba...din cate se plangea proprietarul.
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
as fi curios ce parere are d-nul dan mitranescu despre aceasta mulineta..astept un ras de la el daca are timp..
chiar nimeni nu are aceste mulinete ca sa-si spuna parerea?
- craparulsef
- Veteran
Chiar nu avem aşa ceva !!!maryn_vs scrie:chiar nimeni nu are aceste mulinete ca sa-si spuna parerea?
Scrie şi matale pe ea cu cretă ... mulinetă şi ne dăm cu părerea
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Am avut eu varianta cu baitrunner - CONCLUZIE - strange bani si ia-ti un Okuma sau daca nu-ti iese faza cu banul ia-ti macar Jaxon Roxan 750.
Fire intinse.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
mulinete okuma am pe lansetele cu care pescuiesc...am luat aceasta mulineta numai pentru spod..atita tot
Pentru spod iti trebuie o mulineta rezistenta sa faca fata sarcinilor mari induse de nadirea cu racheta ,sa recupereze cel putin 1 m/rotire manivela sa nu dai ca sclavul din mana ,mai cu seama cand faci nadire masiva si nu in ultimul rand o mulineta care poate sa arunce nada acolo unde poti sa pescuiesti curent.maryn_vs scrie:mulinete okuma am pe lansetele cu care pescuiesc...am luat aceasta mulineta numai pentru spod..atita tot
Nu cred ca aceasta mulineta face fata cu brio la toate cerintele.Acuma utilizatorii isi pot selecta cerintele functie de preferinte sau fonduri disponibile.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.