Lanseta pokee sau hakuyo
Moderatori: gor965, florentiniuga
- silviurares
- membru activ
Lanseta pokee sau hakuyo
Salutare tuturor vreau sa-mi iau 4 lansete si nu stiu ce sa aleg dintre astea doua modele care o recomandati?Cat de importanta este distanta intre primul inel al lansetei si mandrina acesteia pentru lansari? Multumesc anticipat.
- Marius Vintila
- senior
Re: Lanseta pokee sau hakuyo
Hakuyo, binenteles, calitate-pret foarte bune. Distanta dintre primul inel si mandrina trebue sa fie mare pentru aruncari la distanta. Dar nu numai de asta trebuie sa se tina cont ci si de mulineta, dimensiunile inelelor, lungimea si flexibilitatea mulinetei,...etc. Eu am 3 lansete Pokee din 3 bucati, 12', 2.75lbs si crede-ma ca-mi pare rau ca le am. Eu nu pot cu Pokee sa dau mai mult de 80 m iar daca intra un este mai mare de 6Kg deja imi fac probleme.silviurares scrie:Salutare tuturor vreau sa-mi iau 4 lansete si nu stiu ce sa aleg dintre astea doua modele care o recomandati?Cat de importanta este distanta intre primul inel al lansetei si mandrina acesteia pentru lansari? Multumesc anticipat.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- silviurares
- membru activ
Are careva hakuyo de 3.90 si poate sa-mi spuna distanta dintre primul inel si mandrina, si am mulinete okuma powerline 865.s-ar potrivi cu hakuyo mtx9?
Ansamblul asta l-am avut si eu!Ia-ti Hakuyo cu incredere!
Cojocaru Radu
- silviurares
- membru activ
roni spune-mi daca ai avut lansetele astea nu sti distanta dintre primul inel si mandrina?
Salut!
La Hakuyo (mtx 12)distanta e de 93cm,eu unul sunt foarte multumit de ele?Am un prieten care tocmai a vandut 4 lansete pokee deoarece nu era multumit de ele!
La Hakuyo (mtx 12)distanta e de 93cm,eu unul sunt foarte multumit de ele?Am un prieten care tocmai a vandut 4 lansete pokee deoarece nu era multumit de ele!
Vreau in tarile calde!
la mtx 9 distanta e de 103 cmsilviurares scrie:roni spune-mi daca ai avut lansetele astea nu sti distanta dintre primul inel si mandrina?
ia hakuyo ca nu o sa regreti
eu am masurat de la tambur nu de la locul in care intra talpa mulinetei...
Vreau in tarile calde!
- silviurares
- membru activ
multumesc tuturor pentru raspuns dar mai am o nelamurire, am intrat astazi intr-un magazin din mures si am intrebat de lansete hakuyo si numa cat ca nu m-a injurat vanzatoru sau patronu nu stiu cine era respectivu si zicea ca i-a cerut lui Dan Mitranescu sa vanda si el in magazin si nu i-a dat ca Dan nu ar fi interesat de distributie, zicea acest patron din mures ca sunt lansete de ca..t si ca sunt niste copii facute in china dupa hakuyo cel distribuit de energofish sau asa ceva.
...pai daca-s de kkt, de ce-i mai cerea lui Dan Mitranescu bete sa le vanda si el in magazin ?silviurares scrie:multumesc tuturor pentru raspuns dar mai am o nelamurire, am intrat astazi intr-un magazin din mures si am intrebat de lansete hakuyo si numa cat ca nu m-a injurat vanzatoru sau patronu nu stiu cine era respectivu si zicea ca i-a cerut lui Dan Mitranescu sa vanda si el in magazin si nu i-a dat ca Dan nu ar fi interesat de distributie, zicea acest patron din mures ca sunt lansete de ca..t si ca sunt niste copii facute in china dupa hakuyo cel distribuit de energofish sau asa ceva.
Poti sa-i spui ca e un tembel!nu distribuie nimeni(o stiu sigur,si eu am magazin)!
Acelasi lucru mi l-au spus si mie cei de la magazinul lui Dan Mitranescu !Si bine face ,ca la unii ar ajunge la 400 lanseta (nu dau nume)
Acelasi lucru mi l-au spus si mie cei de la magazinul lui Dan Mitranescu !Si bine face ,ca la unii ar ajunge la 400 lanseta (nu dau nume)
Vreau in tarile calde!
MTX 12 sau 14 pot sa i-ti arat si eu(mag din unirii)
Vreau in tarile calde!
- silviurares
- membru activ
Nu dau numele magazinului respectiv si va multumesc inca odata pentru raspunsuri.Vali daca nu te superi unde ai magazin?
Daca te ajuta cu ceva priveste aici .
Hakuyo MTX9 + Okuma PL 865
Hakuyo MTX9 + Okuma PL 865
HAAAAKUUUUYOOOOOOOOOOOOOO... forta si greutate relativ redusa, la 100 m arunca singure raportu calitate pret absolut imbatabil...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan