Doresc sa imi spuneti cei care aveti sau ati avut acesti avertizori daca isi merita banii si daca nu ce defecte ar avea.
Ma gandesc sa schimb avertizorii mei (Energo Team cei verzi) cu acesti avertizori.
Am observat ca multi vand acesti avertizori Prologic si ma gandesc ca poate nu sunt ceva bun. Nu as dori sa vand avertizorii mei carora nu am ce sa le reprosez atat ca rezistenta la frig apa intemperii distanta de cca 200 m a razei de actiune statiei , si sa iau ceva mai prost si mai scump.
va multumesc anticipat
FIR "INCINS"
PROLOGIC POLIPHONIC
PROLOGIC POLIPHONIC
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- Driscu Radu
- senior
Re: PROLOGIC POLIPHONIC
In general cine vinde poliphonici ii vinde ori din motive personale ori pentru a trece pe fox sau delkim.Nu vad de ce nu ar fii fiabili niste avertizoare care costa 250 lei bucata (aproximativ 50% dintr-un delkim txi plus).Parerea mea ca in gama asta de pret ceva mai bun decat polihonic, mad insomnia, pelzer impuls si garner att, nu prea gasesti.
Cam ce distanta duce statia ca la prologic senzora duce cam 30 -40 m ?
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
- cris71tian72
- senior
am avut energotim si iam vindut ...dar am cumparat prologic la astia nu am ce sa le reprosez ....am scapat de zgomotul enervant de la energo care faceau acelasi bipbipbip si daca o ridica un cm si daca o lipea de bat ......sint super si nu am nimic sa le reprosez.......DAR hotarire e a ta........
claufishi scrie:Cam ce distanta duce statia ca la prologic senzora duce cam 30 -40 m ?
- cris71tian72
- senior
nu am masurat dar depaseste cu mult 100m