Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- cristibuzgo
- utilizator
Re: Zona Brasov
Vreau sa va spun ca am fost si eu la Rotbav sambata asta si,... cred ca aveam mai multe sanse daca stateam acasa si dadea in WC sau cada ...in afara faptului ca nu a tras deloc ,pe la 8:30 a inceput unu' cu un tractor sa dea cu tractoru cu disc la jumatate de metru de noi,pe la 9-10 a inceput un vant urat rau de tot dar macar am iesit din casa.
Cand aveti planificata o iesire la Belin?
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.
la rotbav nu am vazut niciun pescar saptamana trecuta. acolo se plateste sau e cu permis? vineri dau drumul astia la doripesco. duminica ma duc la doripesco sau la movile...sper sa fie frumos afara.cristibuzgo scrie:Vreau sa va spun ca am fost si eu la Rotbav sambata asta si,... cred ca aveam mai multe sanse daca stateam acasa si dadea in WC sau cada ...in afara faptului ca nu a tras deloc ,pe la 8:30 a inceput unu' cu un tractor sa dea cu tractoru cu disc la jumatate de metru de noi,pe la 9-10 a inceput un vant urat rau de tot dar macar am iesit din casa.
a vb cineva la popescu cu un pescar de pe balta si cica se prinde f bine.
- dumi302005
- junior
Eu am fost la Popescu miercuri si sambata si am prins miercuri 8 ciortani si 0 platica ,iar sambata 10 ciortani si 10 carasi.
la ce ai luat ciortanii, dar carasul - era mare-
Multumesc tuturor pentru informatiile postate aici. Pentru asta dau o bere la rece
Ia-l ca-i mare!
ce drill as avea cu ea si apoi ... c&r
- cristibuzgo
- utilizator
Se plateste...cred ca e undeva pe la 30 de lei.Dar au venit paznicii exact cand am inceput sa strang si nu am platit nimic,asa ca,nu pot sa iti spun sigur!sorinbv scrie:la rotbav nu am vazut niciun pescar saptamana trecuta. acolo se plateste sau e cu permis? vineri dau drumul astia la doripesco. duminica ma duc la doripesco sau la movile...sper sa fie frumos afara.cristibuzgo scrie:Vreau sa va spun ca am fost si eu la Rotbav sambata asta si,... cred ca aveam mai multe sanse daca stateam acasa si dadea in WC sau cada ...in afara faptului ca nu a tras deloc ,pe la 8:30 a inceput unu' cu un tractor sa dea cu tractoru cu disc la jumatate de metru de noi,pe la 9-10 a inceput un vant urat rau de tot dar macar am iesit din casa.
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Incepatorul
- junior
Intrebare: la Popescu te lasa sa intri cu masina sa-ti lasi bagajele si apoi sa o parchezi in locul stabilit?dumi302005 scrie:Eu am fost la Popescu miercuri si sambata si am prins miercuri 8 ciortani si 0 platica ,iar sambata 10 ciortani si 10 carasi.
- Incepatorul
- junior
sorinbv scrie:nu
Rog un numar de telefon al patronului si al paznicului de la balta cu movile. Multumesc anticipat.
Salut...are cineva informatii despre Dumbravita, Cismasu, Chichis, Sanpaul, daca s-a populat sau daca s-a schimbat ceva de anul trecut. Multumesc.
Un nr. de la Belin movile 0721546490. Cred ca mai e bun, eu am sunet vara trecuta.
am trecut pe langa doripesco si erau ca sardelele. a fost cineva care sa ne spuna daca a mers? si daca da la ce?