pescari fotografi
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: pescari fotografi
Si un rasarit de dupa furtuna, F16 , fotografiat in RAW
Pentru cei interesati de fotografiere la un nivel mai inalt , aveti aici niste linkuri de unde va puteti informa , singura probleme , sint in engleza .http://www.dslrtips.com/ , iar aici aveti un forum cu tot ce va puteti imagina despre fotografiere , plus accesorii la preturi foarte bune http://photography-on-the.net/forum/index.php , sper sa va fie de ajutor.
Vad ca nu a mai postat nimeni de ceva timp , cele doua fotografii sint luate de un prieten care locuieste in nordul indepartat al Canadei .
cine răsare aici ? si totusi era ora 11
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Junioru'...
...si obiectul muncii !
- Gabriel Calin
- utilizator
ai grija sa-i schimbi obiectul muncii cu o undita
PS: ce seamana cu tine
PS: ce seamana cu tine
- t_relu_30
- membru activ
Am si eu cateva
- Locul asta este excelent pentru prins crapi, nu-i asa?
- Da, dar cred ca sunt plecati în week-end, ca de vineri dupa-masa stau aici si pana acum n-am prins nici unul!
- Da, dar cred ca sunt plecati în week-end, ca de vineri dupa-masa stau aici si pana acum n-am prins nici unul!
Se numeste noroc chior... pur si simplu mi-a aparut in fata obiectivului.
Aparat Nikon D80 cu obiectiv 18-135 si blitz SB 800 tot de la Nikon.
Aparat Nikon D80 cu obiectiv 18-135 si blitz SB 800 tot de la Nikon.
daca ai sti cat am crezut eu ca e pasarea colibri de romania... pana mi-a intrat una la buchetul de flori din masina, si dupa ce-am prins-o intr-un borcan si-a facut aripile zdrente de pereti... e o natie de fluturi destul de rari... cat despre poza, sunt impresionat ca i-a prins pana si aripile clare... bravos !
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
eden scrie:daca ai sti cat am crezut eu ca e pasarea colibri de romania... pana mi-a intrat una la buchetul de flori din masina, si dupa ce-am prins-o intr-un borcan si-a facut aripile zdrente de pereti... e o natie de fluturi destul de rari... cat despre poza, sunt impresionat ca i-a prins pana si aripile clare... bravos !
Eu am fost impresionat de lungimea trompei. Pana sa fac pozele astea nu am stiut ca la fluturi trompitza e asa de mare si ca se mai si pliaza pe deasupra.
Super poze ,bravo Cosmin.
vali003 scrie:Super poze ,bravo Cosmin.
Multumesc Vali! Si la tine am vazut niste poze foarte interesante. Adevarate picturi.
Eu pe ale mele nu le prelucrez niciodata, mi se par mai interesante asa... natural.
E adevarat ca unele necesita o oarecare periere fara de care nu ar fi decat niste imagini moarte.
George , uite aici o poza pe care ti-am prelucrato un pic , sper sa nu te superi .
Ai facut niste poze superbe la concurs , daca nu are cineva exclusivitate , ai putea sa mai pui si aici .