Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Chiroiu 4
am inteles ca sa taiat stufu dupa balta si cam agata ? este adevarat astept si eu pareri si raspunsuri !!!!!!!
- Stanescu Mircea
- senior
StefanMuraru scrie:Cu tonul asta vrei sa primesti raspuns??ar1z3m scrie:am inteles ca sa taiat stufu dupa balta si cam agata ? este adevarat astept si eu pareri si raspunsuri !!!!!!!
Incearca sa folosesti cei 7 ani de acasa.
Ce te-a deranjat ca eu unul nu vad nimic ciudat in ce a scris...?
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
- florinpopescu2003
- senior
nici mie nu mi se pare,o fi ceva intre ei 2Stanescu Mircea scrie:StefanMuraru scrie:Cu tonul asta vrei sa primesti raspuns??ar1z3m scrie:am inteles ca sa taiat stufu dupa balta si cam agata ? este adevarat astept si eu pareri si raspunsuri !!!!!!!
Ce te-a deranjat ca eu unul nu vad nimic ciudat in ce a scris...?
trecem peste prietenul muratura care cauta prietenie cu japca ca nu caut polemici am aflat azi la targ raspunsurile pe care le doream legat de chiroiu 4 fir intins tutuor !
- Master
- membru activ
Sâmbăta voi fi si eu pe balta
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...
daca ai aflat raspunsurile impartaseste-te....nu tine pentru tine.ar1z3m scrie:trecem peste prietenul muratura care cauta prietenie cu japca ca nu caut polemici am aflat azi la targ raspunsurile pe care le doream legat de chiroiu 4 fir intins tutuor !
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
din ce am aflat la expozitie este ca chiroiu 4 o balta foarte buna cu capturi remarcabile dar problema mare este ca sunt foarte multe cioturi de stuff in balta ceea ce duce la o agatare mare ( recomandarea mi-a fost de un fir chiar m-ai gros de 0.40 si multa multa grija intradevar o balta salbatica cu probleme cautam insa pt acest wechend ceva mai finut o sa incerc balta sezonul acesta insa nu prea curand ! FIr intins tuturor
- un "va rog" era binevenit din partea lui ar1z3m, dar o replica de genul celei de mai sus chiar ca nu-si avea rostulStefanMuraru scrie:Cu tonul asta vrei sa primesti raspuns??ar1z3m scrie:am inteles ca sa taiat stufu dupa balta si cam agata ? este adevarat astept si eu pareri si raspunsuri !!!!!!!
- nu cred ca tot stuful a fost taiat pentru "destufizare" , ci pentru ca asa se face pe orice balta "respectabila".
- cine zice ca a lasat acolo 100 de ace, intr-o partida de pescuit, e un mare mincinos.!!
Cristi Trofim este pe balta de ieri dup-amiaza si pana azi la ora 13 a prins 7 crapi din 8 trasaturi .. a luat si unul mai imbracat putin peste 10 kg . Pescuieste pe C-uri , zona cu apa mica .
Dan Serban
- florinpopescu2003
- senior
nu ai aflat nimic nou ,aceleasi lucruri scrie si pe forum si il stim mai tot care am fost pe chiroiuar1z3m scrie:din ce am aflat la expozitie este ca chiroiu 4 o balta foarte buna cu capturi remarcabile dar problema mare este ca sunt foarte multe cioturi de stuff in balta ceea ce duce la o agatare mare ( recomandarea mi-a fost de un fir chiar m-ai gros de 0.40 si multa multa grija intradevar o balta salbatica cu probleme cautam insa pt acest wechend ceva mai finut o sa incerc balta sezonul acesta insa nu prea curand ! FIr intins tuturor
- Master
- membru activ
Dar cu toata agatatura si cu tot ce se scrie ... Pentru mine ramane cea mai frumoasa balta de pescuit ...
Ieri am deschis sezonul de pescuit 2011 pe Chiroie 4 bineinteles
Senzational - driluri spectaculoase si pesti de 8,5 si 9,5 kg.
Ieri am deschis sezonul de pescuit 2011 pe Chiroie 4 bineinteles
Senzational - driluri spectaculoase si pesti de 8,5 si 9,5 kg.
buna seara.frumoase poze...as dori sa stiu si eu daca sa schimbat ceva pentru 2011...tarif,regulament etc.pentru un raspuns va multumesc cu deosebit respect
niciodata nu spun NICIODATA...
- Master
- membru activ
sal s poate spune si la ce nada respectiv momeala se prinde ? MULTUMESCsdaniel scrie:Cristi Trofim este pe balta de ieri dup-amiaza si pana azi la ora 13 a prins 7 crapi din 8 trasaturi .. a luat si unul mai imbracat putin peste 10 kg . Pescuieste pe C-uri , zona cu apa mica .
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
crapi la bile, stiuci de 4.5kg la plastice si naditor, etc