ajutor lanseta feeder
Moderatori: gor965, florentiniuga
ajutor lanseta feeder
salut as vrea sa achizitionez o lanseta de feeder si nu stiu ce sa-mi iau rog pe cunoscatori sa ma ajute
ex ceva pentru lansari peste 60-70 m pt crap sau mreana si o firma bunicica la pret bun
multumesc
ex ceva pentru lansari peste 60-70 m pt crap sau mreana si o firma bunicica la pret bun
multumesc
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
Re: ajutor lanseta feeder
Buna seara ...de ce bani dispui??
pai nu stiu ceva pana in 250 ron e mult? e putin?
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- sarcavasilemarius
- junior
ET Power Feeder. In jur de 200 lei. Putere 50 - 150 grame.
Da e o lanseta foarte buna energo team power feeder...ti-l recomand cu incredere...iar pretul trece de 250 de lei ...in functie de magazin...!!
multumesc pt informatie initial aia am vrut sa o iau dar de unde cumpar eu nu a gasito in stoc si mi-am achizitionat
un TRABUCCO SYGNUM-XLD 13 HH LA 288 RON acuma nu stiu dak e mult sau putin ca am dat cautare pe google dar in tara nu l-am gasit pe siteuri numa prin Ungaria si nu pricep nimic din ce scrie pe acolo
lanseta mi se pare ff buna dar sa vedem cum se prezinta(pe ea scrie 170 gr dar ma indoiesc)
actiunea scrie hh daca stie cineva ce inseamna va rog
un TRABUCCO SYGNUM-XLD 13 HH LA 288 RON acuma nu stiu dak e mult sau putin ca am dat cautare pe google dar in tara nu l-am gasit pe siteuri numa prin Ungaria si nu pricep nimic din ce scrie pe acolo
lanseta mi se pare ff buna dar sa vedem cum se prezinta(pe ea scrie 170 gr dar ma indoiesc)
actiunea scrie hh daca stie cineva ce inseamna va rog
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
Ok... sunt bete bune cele din gama sygnum de la trabucco...fir intins !!!sa ne comunici si noua ce parere ai despre acest bat dupa ce il testezi!o seara buna!
ms o sa va comunic cum merg probabil sambata o sa ies la peste
poti sa-mi spui ce inseamna actiunea HH
poti sa-mi spui ce inseamna actiunea HH
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
Salut... HH inseamna extra heavy ..actiune mai mare decat heavy...de ex un power are actiune heavy c.w.50-150 gr...iar trabucco al au e extra heavy .. ceva mai mult .. dar te sfartuiesc sa te uiti atent pe lanseta unde scrie c.w....grame!!pentru a sti cu aproximatie cum sa folosesti acel bat ... parerea mea!numai bine!
multumesc
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**