ce model este?
Moderatori: gor965, florentiniuga
- crazy crap
- membru activ
ce model este?
Am vazut aceasta lanseta la un magazin din Iasi si nu stiu ce model este, scrie Hakuyo MTX dar nu vad pe bat ce model este. Am vazut pe site-ul d-l Mitranescu MTX-uri dar avea specificat modelulu (12,14). Rog cunoscatorii sa ma lamureasca in legatura cu aceasta lanseta dak o are cineva si daca merita banii. Este de 3.60, 3.5 lb , 2 bucati=250 . fir intins tuturor
http://www.magazinulupeste.ro/index.php ... -5lbs.html
un site unde am gasito ca nu stiu sa atasez poze. Sper sa nu fie vreo problema ca am postat site-ul, aici ma refer la administratorul site-ului.
http://www.magazinulupeste.ro/index.php ... -5lbs.html
un site unde am gasito ca nu stiu sa atasez poze. Sper sa nu fie vreo problema ca am postat site-ul, aici ma refer la administratorul site-ului.
- florin2778
- membru activ
Re: ce model este?
daca nu ma insel este mtx 12
Pare sa fie primul model de MTX12, dar pretul e cam mare!
- crazy crap
- membru activ
Baietii de la magazin mi-au aratat vreo 3 modele de lansete in jurul la pretul de 250ron.
1. K-karp Gladio, 3.60, 3lb, 2 buc.
2. K-karp Admant, 3.60, 3lb, 2buc.
3. Modelul de Mtx care l-am postat mai sus.
Acum sunt in dilema ca nu stiu ce sa aleg, mie mia placut Mtx-ul dar nu stiam ce model este si de asta am apelat la prieteni cunoscatori de pe acest forum. Merita sa dau banii pe Mtx sau aleg bete de la K-karp?
1. K-karp Gladio, 3.60, 3lb, 2 buc.
2. K-karp Admant, 3.60, 3lb, 2buc.
3. Modelul de Mtx care l-am postat mai sus.
Acum sunt in dilema ca nu stiu ce sa aleg, mie mia placut Mtx-ul dar nu stiam ce model este si de asta am apelat la prieteni cunoscatori de pe acest forum. Merita sa dau banii pe Mtx sau aleg bete de la K-karp?
http://danmitranescu.ro/56_205/LANSETE-CRAP-HAKUYO.php
ep
pur si simplu mtx,nici 9,nici 12 nici 14.............
Mitranescu le are la 200
ep
pur si simplu mtx,nici 9,nici 12 nici 14.............
Mitranescu le are la 200
Vreau in tarile calde!
- crazy crap
- membru activ
In principu lanseta isi merita banii? Daca o are cineva rog sa imi dea si mie cate va informatii de genul>cum merge la aruncari cu saci solubili, cum se comporta in drill si cum merge la aruncari (in special la distanta). multumesc anticipat
- crazy crap
- membru activ
M-am uitat pe site-ul domnului Mitranescu si am vazut lanseta HAKUYO CARP MTX9 ( 3,62m - 3,5 Lbs ), vreau sa stiu daca o foloseste cineva si daca e multumit de ea cum lucreaza. astept raspunsuri.
Nu am folosit lanseta(eu am mtx12)dar am auzit lucruri bune despre ea.La banii aceia e super(parerea mea)
Vreau in tarile calde!
- crazy crap
- membru activ
Dintre MtX9 si Cormoran AKX care ar fi mai buna, ca sunt cam la acelasi pret? Am citit pe niste site-uri cum ca cormoran Akx nu sunt bete bune, e adevarat?
depinde pentru ce le vrei... o lanseta de bataie lunga nu e grozava la pescuit aproape (daca esti mai entuziast ii faci pestelui operatii estetice la buza. am patit-o cu vechile mele lansete care erau bune DOAR de distanta) si o lanseta de bataie medie e grozava in drill, dar nu prea poti bate distanta mare cu ea... daca iti trebuie distanta mare sau momitori mai grei, mtx 9 varianta 3.9 de 4 lbs e geniala... mp daca mai vrei detalii.
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
eu am 5 buc mtx model vechi cel de 4,5 si sunt multumit de ele as vrea sa imi iau si 5 buc de mtx 14 dar este criza momentan iale si nu iti va parea rau de alegerea facuta nai cum sa le rupi nici in drillsi nici in aruncare isi merita banii .....