Fundulea2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- georgemarian
- Veteran
Re: Fundulea2
stau o zi intreaga pe fundulea pt ca nu am posibilitate sa ma duc la baltimai scumpe,si cum am fost pana acum de 2 ori,am dat pe porumb uscat si am prins ce vrei sa zic....nu pot sa zic ca nu am prins daca am prins....nu sincer acum tu ce ai zice in locul meu?
- florinpopescu2003
- senior
stimabile domn george eu nu as zice nimic in locul dvs pt ca mesajele mele nu va erau destinate dvs ,o seara buna
- georgemarian
- Veteran
am 18 ani ...domnule cititi inca o data mesajele..poate va dati seama de ceva.
Tare frate topicu ' ,cel mai tare.
La banii care-i dati pe balta sa duceti acasa cativa carasei sau ciortanei ,mai bine mergeti la C@R si prindeti ceva peste mai de soi ,sa va faca placere cand va aduceti aminte.Daca vreti sa mancati , luati proaspat de la orice hypermarket si o sa va coste cu siguranta mai putin decat cheltuiti cu prinsul pe baltile astea.
Scuze de off topic
Fire intinse.....de PESTE.
La banii care-i dati pe balta sa duceti acasa cativa carasei sau ciortanei ,mai bine mergeti la C@R si prindeti ceva peste mai de soi ,sa va faca placere cand va aduceti aminte.Daca vreti sa mancati , luati proaspat de la orice hypermarket si o sa va coste cu siguranta mai putin decat cheltuiti cu prinsul pe baltile astea.
Scuze de off topic
Fire intinse.....de PESTE.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
- iulian_ionita
- membru activ
am fost acum 2 veri de 2 ori pe balta asta...peste se prinde, nu-i problema...problema e ca e mica si urata, iar locurile sunt putine
am fost si eu pe unfulea 7 si-am luat doar un caras,am dat la boaba de porumb.ar1z3m scrie:fundulea 2 fundulea 7 au numai reclama falsa am fost anul trecut tot din cauza publicitatii ridicate care o aveau sa constat ca la 40 de pescari pe balta nu sa luat decat un crap ( balta e relativ mica poti vedea foarte bine tot ce e in jur ) si ajung acasa intru pe un site despre comentari de balti si citesc ca pe fundulea 7 in ziua aia peste 5 commenturi aveau crapi de peste 5 kg si 3 kg de caras identice cantitatile ! trageti concluziile
am scapat unu ceva mai mare la undita,n-am apucat sa-l vad,sa stii ca pe fundulea 7 anul trecut chiar s-a prins! uita-te la topicul fundulea 7 il topea shopy acolo..mai nou si fratimiu dar nu are treaba cu forumurile si acum a plecatr din tara.
eu ma duc marti pe fundulea 7,ocoliti wekeend-urile!
- Stanescu Mircea
- senior
Un paznic de la fundulea 2 sau 7 numai stiu a facut cunostinta cu balta dupa ce ca nu prinsesem nimic la pus pe nasimiu sa scoata tot ce are in masina sa il controleze ia scos tot a verificat a vazut ca este totul ok si a lasat lucrurile in drum apoi a zburat in apa pentru gestu asta . Toate baltile de la fundulea sunt zdrente . FIR INTINS
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
BALTA FUNDULEA 2
as vrea sa stiu si eu dak este vreun maxi taxi care te poate duce cat mai aproape de balta fiindk nu am masina.nu am fost niciodata si vreu sa merg,c parere aveti despre balta e ok??
Re: BALTA FUNDULEA 2
ast rasp.
Salut, nu pot sa-ti raspund concret la aceasta intrebare, dar exista maxi-taxi care te duce pina pe malul balti.
Problema e ca nu stiu de unde pleaca, cred ca din autogara obor.
Problema e ca nu stiu de unde pleaca, cred ca din autogara obor.
Tel0762.865.274
- florin2778
- membru activ
microbuzul de fundulea pleaca din fata de la CORA PANTELIMON si te lasa la aproximativ 300 metri de balta sau il ie pe cel de MARIUTA si te lasa pe marginea balti . fir intins .
imi puteti spune la c ora este primul va rog?
- carapavel florin
- senior
Cam in jur de ora 5:45 este primul .robert048 scrie:imi puteti spune la c ora este primul va rog?
Daca e la ora aia, nu mai gasesti loc liber pe fundulea 2. Dar ai alternativa la fundulea 1.
robert cati ani ai?