Siretul la Bacau
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Siretul la Bacau
Salutare!
Ce mai stiti de lacurile de la Racaciuni si Sascut.
Eu am asistat anul trecut la o partida surprinzatoare pe Siret la Racaciuni (canal). Se pescuia numai la mamaliga. Crap si platica frumoasa.
Ce mai stiti de lacurile de la Racaciuni si Sascut.
Eu am asistat anul trecut la o partida surprinzatoare pe Siret la Racaciuni (canal). Se pescuia numai la mamaliga. Crap si platica frumoasa.
- smecherache
- senior
Re: Siretul la Bacau
intraba baietii de pe forumul revista lu peste.acolo sunt multi pescari bacauani
am inteles ca la oniscani se prinde bine pe siret,acolo unde siretul are o bucla,si e concesionata portiunea aia,30 lei pe zi parca,in perioada asta e bun la stiuca de mers
A mai fost cineva de curand pe siret in zona BACAU VRANCEA mar interesa cum este situatia apei
am fost eu astazi in recunoastere
Siretul este scazut si limpede
Am ramas uimit cat de mult s-a schimbat fata de anul trecut
Am fost pe la niste locuri pe care le-am vizitat si anul trecut...trebuie cautate altele!
Siretul este scazut si limpede
Am ramas uimit cat de mult s-a schimbat fata de anul trecut
Am fost pe la niste locuri pe care le-am vizitat si anul trecut...trebuie cautate altele!
Multumesc pt raspuns
- tzu_tzu_rel
- senior
sigur va fi tulbure daca da vreo ploaie...sau cu codul care se anunta..vijeliile...depinde daca dau drumu` si la baraj
- tzu_tzu_rel
- senior
cum mai e Siretul in sus? La noi e tulbure..mal curat, nu am vazut asa decat la inundatiile de anu` trecut.. mor de oftica..am niste locuri, gen nufaru` cu peste! crap 1-10 kg.. somn..
La fel.
Abia se curatase...acum e cafea din nou.
Abia se curatase...acum e cafea din nou.
- tzu_tzu_rel
- senior
am fost duminica in prospectare, incepuse un pic...sa se curete...sper ca in 2 3 zile sa se limpezeasca..in sus cum e? tot cafea?
Nu se curata frate. Vine tot murdara de mai de sus!
Si eu astept ape mai curate.
Si eu astept ape mai curate.
- tzu_tzu_rel
- senior
am fost sambata, duminica..sambata a scazut cam 50 cm si era ghiurghiuliu..o singura trasatura dus in cioata si cateva tacanituri, iar duminica era si mai tulbure..crescuse 4 cm ..nici macar sa traga..nici ca nu se mai limpezeste!
Sa speram ca nu mai ploua la munte.
Si la noi a mai scazut un pic dar tot e tulbure.
Si la noi a mai scazut un pic dar tot e tulbure.
- tzu_tzu_rel
- senior
Siretul a inceput sa fie mai curat..in sus, cum mai e? De abia curge..zici ca e balta.
Am luat 2 ciortani pana in 2.5 kg si 5 i-am scapat..trasaturi insesizabile, trebuiau intepati.
Am luat 2 ciortani pana in 2.5 kg si 5 i-am scapat..trasaturi insesizabile, trebuiau intepati.