Te Traizes Bahtalo GOGULE
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Te Traizes Bahtalo GOGULE
LA MULTI ANI GOGULE .dai inainte cu tupeu ,V.I.P-ule:D
Ultima oară modificat 25 Mar 2011, 20:22 de către Sebastian, modificat 1 dată în total.
Re: Te Traizes Bahtalo GOGULE
LA MULTI ANI ! Si trai bun cu Bubulina !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
LA MULTI ANI si SANATATE,si tineti-o tot asa
cu respect niku din buc.
cu respect niku din buc.
La multi ani Goguleeeeeeeeeeeee!
O bere, ceva ... dai?
O bere, ceva ... dai?
A sosit la Vaslui camionu' plin cu Amstel...e manga de 2 zile .
- cristian505ro
- Veteran
La MUlti Ani ! Sanatate, fire intinse si cat mai multe comentarii marca "Gogu" pe forum!
Cristian Bebesel
sa-ti creasca contu-n banCA CA pofta de picioare dezgolite la prima caldura din an, sa-ti dea Dumnezeu mai mult ca parlamentarilor si sa nu uitam de sanatate si virtute, sa avem ce bea si... manca ! LA MULTI ANI !
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
-
- VIP+++
Avelo Bahtalo !
Sa moara Bosnia daca am stiut ca ie ziua mea ! am fost la targ siam dat da bautura la protocol si mam facut zdrente ! azi dadea unu cu matura peste mine si miam facut curaj sa ma ridic da jos ! niciodata sa nu mai beti grasa da cotnari amestecata cu galbena da odobesti si merlot Tohani ca ie dezastru ! nu mai zic ca berea blonda cu prafu ala rosu de bordeaux zis robin red nu sa face in veci bere bruna cum ma pacalit aia nici dupa ce bei zece beri pa dageaba !
psss
da io tot va iubesc pa toti si va foarte multumesc da urarile da bine care mi leati facut fara vrun interes si dan propria initiativa ! sa oftica orgoliu in mine si sa crapa da invidie ca cand vede ce da lume ma iubeste !
Sa moara Bosnia daca am stiut ca ie ziua mea ! am fost la targ siam dat da bautura la protocol si mam facut zdrente ! azi dadea unu cu matura peste mine si miam facut curaj sa ma ridic da jos ! niciodata sa nu mai beti grasa da cotnari amestecata cu galbena da odobesti si merlot Tohani ca ie dezastru ! nu mai zic ca berea blonda cu prafu ala rosu de bordeaux zis robin red nu sa face in veci bere bruna cum ma pacalit aia nici dupa ce bei zece beri pa dageaba !
psss
da io tot va iubesc pa toti si va foarte multumesc da urarile da bine care mi leati facut fara vrun interes si dan propria initiativa ! sa oftica orgoliu in mine si sa crapa da invidie ca cand vede ce da lume ma iubeste !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
esti foarte haios nea gogule