Cumpar Shimano Beastnaster Specimen 13-300DL
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar Shimano Beastnaster Specimen 13-300DL
Cumpar 1 bucata Shimano Beastmaster specimen modelul vechi
cod shimano: BM13300DL
cod shimano: BM13300DL
- Ion Mironov
- Partener
Re: Cumpar Shimano Beastnaster Specimen 13-300DL
suna-l pe mari 2005 poate se indura sa iti dea una ca are 7 bucati...e baiat valabil
Cred ca l-a intrebat Madalin. si nu se indura...jonny_23 scrie:suna-l pe mari 2005 poate se indura sa iti dea una ca are 7 bucati...e baiat valabil
- Marian Constantin
- Veteran
din pacate 2 sunt rupte la varf .... poate ma ajuta cineva cu repararea lor sau schimbarea varfuluitibi_m scrie:Cred ca l-a intrebat Madalin. si nu se indura...jonny_23 scrie:suna-l pe mari 2005 poate se indura sa iti dea una ca are 7 bucati...e baiat valabil
mai am 5 bucati din care 4 nu sunt ale mele ci ale lui fratele meu ....
dupa cupa rezistentei poate ma gandesc sa te ajut cu una ...
Merci frumos. Astept pana atunci. Fir intins la cupa rezistentei.Marian Constantin scrie:din pacate 2 sunt rupte la varf .... poate ma ajuta cineva cu repararea lor sau schimbarea varfuluitibi_m scrie:Cred ca l-a intrebat Madalin. si nu se indura...jonny_23 scrie:suna-l pe mari 2005 poate se indura sa iti dea una ca are 7 bucati...e baiat valabil
mai am 5 bucati din care 4 nu sunt ale mele ci ale lui fratele meu ....
dupa cupa rezistentei poate ma gandesc sa te ajut cu una ...
foarte valabil
o cunostiinta m-a rugat sa postez doua lansete de crap pt. vanzare marca Shimano model Force Master 12" 3 1/4 lb - 410 ron si 12" 3 lb - 390 ron. Lansetele sunt noi, nepescuite.
Din pacate nu are nicio legatura ce ceea ce caut eu. Multumesc oricumroby71 scrie:o cunostiinta m-a rugat sa postez doua lansete de crap pt. vanzare marca Shimano model Force Master 12" 3 1/4 lb - 410 ron si 12" 3 lb - 390 ron. Lansetele sunt noi, nepescuite.
Hai fratilor, cautati prin debara. Chiar nu are nimeni 2 bucati de care vrea sa scape?