ALEGERE LANSETE CRAP............
Moderatori: gor965, florentiniuga
ALEGERE LANSETE CRAP............
Sunt un pionier in pescuitul crapului si as vrea sa mi achizitionez 3 lansete echipate,din 3 buc de 3,60.La mulinete m am hotarat sa aleg intre okuma lb 660 si pl dar tind spre lb ca sunt mai ieftine(cu toate ca cineva mi a spus ca nu sunt asa bune in lanseuri mai lungi),la bete as alege dintre ET POWER CARP 30,JRC CONTACT,LINEAEFFE PRONTO CARP,GOLDSTAR TGV BOILIE,ET GOLDSTAR BOILIE si ET RUBIN BOILIE.Precizez ca batul trebuie sa fie in jurul valorii de 100 ron si sa se potriveasca cu una din mulinetele de mai sus,astept sfaturi .
Re: ALEGERE LANSETE CRAP............
astept rasp
Incep cele 2 targuri de profil...SuperPescar incepe maine si Expoaventuri incepe pe 31.Martie...ar fi cazut sa dai o fuga sa vezi mai multe variante !
- craparulsef
- Veteran
Robert. nu-mi lua în nume de rău ... s-a întîmplat să te găsesc pe tine, dar foarte mulţi au spus-o .... trebuie să fie în jurul valorii cutare .... dacă ai milă de nervii mei, te rog să nu te mai exprimi astfel, îi rog de fapt pe toţi cei ce vor citi rîndurile acestea, mă repet ...robert048 scrie:Sunt un pionier in pescuitul crapului si as vrea sa mi achizitionez 3 lansete echipate,din 3 buc de 3,60......Precizez ca batul trebuie sa fie in jurul valorii de 100 ron si sa se potriveasca cu una din mulinetele de mai sus,astept sfaturi .... astept rasp....
orice rabat la calitate = eșec garantat !!!
Oameni buni, fie pescari începători, fie pescari cu ceva experienţă ... nu mai motivaţi achiziţionarea de scule ieftine în virtutea pionieratului sau a lipsei de experienţă a începătorului !!!
Oricare dintre voi poate achiziţiona liniştit un echipament de pescuit de calitate. Singurul motiv real pentru care vă cumpăraţi ştifturi - e bugetul redus. Să fim sinceri!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- Marius Vintila
- senior
Tovarase pescar,robert048 scrie:Sunt un pionier in pescuitul crapului si as vrea sa mi achizitionez 3 lansete echipate,din 3 buc de 3,60.La mulinete m am hotarat sa aleg intre okuma lb 660 si pl dar tind spre lb ca sunt mai ieftine(cu toate ca cineva mi a spus ca nu sunt asa bune in lanseuri mai lungi),la bete as alege dintre ET POWER CARP 30,JRC CONTACT,LINEAEFFE PRONTO CARP,GOLDSTAR TGV BOILIE,ET GOLDSTAR BOILIE si ET RUBIN BOILIE.Precizez ca batul trebuie sa fie in jurul valorii de 100 ron si sa se potriveasca cu una din mulinetele de mai sus,astept sfaturi .
Cand ai spus de "pionier" ma gandeam la "prinosul de recunostiinta dat celui mai iubit fiu al baltii" (adica eu )..care din experienta iti recomand sa nu cumperi ceva ce o sa folosesti doar o vara, doua. Nu sunt multi care recomanda lansetele din 3 bucati ptr ca nu sunt multe care sunt de calitate. Sfatul meu este sa mai pui banuti sau sa strangi (nu mult, cu o suta doua lei in plus gasesti o lanseta foarte buna) si atunci mai stam de vorba. Si inca un sfat: mai citeste pareri e forum.
Fire intinse!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
am spus eu k adispun de mai multi bani si nu vreau sa mi iau ,nu inteleg d c nu imi spuneti daca cele care le am gasit sunt ok.sunt deschis si la alte propuneri,eu am dat doar niste exemple.
- craparulsef
- Veteran
Mai da exemple ... ăla nu e bun !robert048 scrie:am spus eu k adispun de mai multi bani si nu vreau sa mi iau ,nu inteleg d c nu imi spuneti daca cele care le am gasit sunt ok.sunt deschis si la alte propuneri,eu am dat doar niste exemple.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- stefan_kwr
- Veteran
Mulinetele sunt ok, pe oricare a-i alege-o. La bete trebuie umblat, pentru a gasi ceva mai bunicel trebuie automat umblat la pret.Uite aici cateva, dar din doua bucati.robert048 scrie:Sunt un pionier in pescuitul crapului si as vrea sa mi achizitionez 3 lansete echipate,din 3 buc de 3,60.La mulinete m am hotarat sa aleg intre okuma lb 660 si pl dar tind spre lb ca sunt mai ieftine(cu toate ca cineva mi a spus ca nu sunt asa bune in lanseuri mai lungi),la bete as alege dintre ET POWER CARP 30,JRC CONTACT,LINEAEFFE PRONTO CARP,GOLDSTAR TGV BOILIE,ET GOLDSTAR BOILIE si ET RUBIN BOILIE.Precizez ca batul trebuie sa fie in jurul valorii de 100 ron si sa se potriveasca cu una din mulinetele de mai sus,astept sfaturi .
http://www.totalfishing.ro/lanseta-jrc- ... -9053.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -7201.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-et-p ... -7093.html
Ia-ti Powerliner cu Cormoran Eliminator ES.Nu vei gasi lanseta buna sub 150-200lei.