m-am lasat de fumat
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Ion Mironov
- Partener
Re: m-am lasat de fumat
ce tupeu....vezi ca te apuca nervii si te iei iar de ea...
Voi credeti ca e o joaca cu lasatul de fumat..habar nu aveti ce greu este chiar si dupa un an de abstinenta, nu dupa cateva zile...Cu cat ai fumat mai multi ani cu atat iti va fi mai greu sa te lasi; eu am un an jumate de cand nu mai fumez si tot mai poftesc cate una din cand in cand, nu mai spun ca ma visez saptamanal fumand. Despre nervi, depresii si lupta cu kilogramele, e alta poveste, practic un topic separat.
Pt a invinge fumatul va recomand un psiholog, nici nu va inchipuiti cat va poate ajuta, mai ales daca nu aveti vointa.
Daca aveti nevoie de sfaturi, va pot sta la dispozitie, numai eu stiu cat am patimit ca sa ma las dupa 25 de ani de fumat, si va pot ajuta cu diferite sfaturi sa va fie mai usor. Incep a va spune ca nu e o solutie electronica.
Pt a invinge fumatul va recomand un psiholog, nici nu va inchipuiti cat va poate ajuta, mai ales daca nu aveti vointa.
Daca aveti nevoie de sfaturi, va pot sta la dispozitie, numai eu stiu cat am patimit ca sa ma las dupa 25 de ani de fumat, si va pot ajuta cu diferite sfaturi sa va fie mai usor. Incep a va spune ca nu e o solutie electronica.
Ba pardon, la mine a fost. Ce-i drept , nu fumasem 25 de ani, doar vreo 14.
I Fish. Therefore I am.
laurentiu , ce trebuie sa fac pe balta atunci cand nu trage pestele ? ce sa fac la un sprit cu prietenii ? ce sa fac la un drum cu masina de peste 1500 km ?
astept cateva sfaturi de la tine si cate ceva din ce ti-a povestit psihologul .
astept cateva sfaturi de la tine si cate ceva din ce ti-a povestit psihologul .
Cand nu trage pestele, sunt mai multe solutii; de fapt nu stii ce sa faci cu mainile si mereu ai tendinta sa aprinzi o tigare. Recomand "bomboane agricole", daca nu le suporti incearca guma de mestecat, eventual cea cu nicotina sa-ti mai treaca servrajul. Mai poti incerca jocuri pe telefon gen tetris, le dai de lucru mainilor si mai uiti de tutunat. La drum lung, tot asa, guma. Cat despre spritul cu prietenii...evita-l cel putin doua luni, apoi poti incerca spritul cu prietenii, fara tigare, dar tot asa nu ai ce sa faci cu mainile si o sa duci paharul la gura pana te "trezesti" beat crita. Toata treaba sta in maini dupa zilele cand trece pofta de nicotina. Poti incerca champix, se vinde cu reteta de la medicul de familie, actioneaza direct la centrul nervos si iti potoleste ticul cu mainile.
Mai poti incerca sa te joci in mana cu o mingiuta mai mica si moale, ajuta sa stii....
Mai poti incerca sa te joci in mana cu o mingiuta mai mica si moale, ajuta sa stii....
Ultima oară modificat 23 Mar 2011, 22:32 de către Laurentiu, modificat 1 dată în total.
Merci
Cinstit imi e, un pic ROSIEserban_31 scrie: Serbane , vad ca de la un timp in coaceeeeeee , ti-o cam incerci cu mine . Chiar ma i-ei de maimutoi in halul asta ????? nu-ti e un pic ,asa, rusine ?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
serban_31 scrie:Cinstit imi e, un pic ROSIEserban_31 scrie: Serbane , vad ca de la un timp in coaceeeeeee , ti-o cam incerci cu mine . Chiar ma i-ei de maimutoi in halul asta ????? nu-ti e un pic ,asa, rusine ?
hahalera care esti tu hahalera , vagabondule , nu musti deloc , dar te tin minte si cand te prind ti-o dau inzecit tataie .
hai ca-mi strici topicul . raus .
am deja o saptamana de cand nu am mai pus tigara pe plamanii mei . e greu , este al naibi de greu . trebuie vointa de fier .
Nu te mai prostii Vio tata carnea afumata tine mai multvioril scrie:am deja o saptamana de cand nu am mai pus tigara pe plamanii mei . e greu , este al naibi de greu . trebuie vointa de fier .
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
serbane , unde mai pui ca nici nu putrezeste repede , te bantuie mai mult .
Si eu am 1 luna si jumatate de cand n-am mai pus tigara in gura. Faza e ca nici nu prea mai simt nevoia. Am fost si la pescuit de vreo 2 ori , am mers si cu masina ( si in situatiile astea le sudam ) . De fumat fumez de vreo 8 ani si ajunsesem la 2 pachete pe zi , ce sa mai , cand ma duceam la pescuit 24 de ore nu-mi ajungeau 3 pachete. Ideea e ca am citit o carte despre cum sa te lasi de fumat si urmatoarea zi m-am lasat. Nu stiu daca doar cartea a fost de vina insa cu siguranta m-a ajutat. Problema e ca nu pot sa v-o recomand pentru ca se citeste cand inca esti fumator .
Ca sfat , de fiecare data cand va e pofta de fumat ganditi-va ca de banii dati pe tigari lunar va duceti de 2 ori la pescuit , poate merge.
Ca sfat , de fiecare data cand va e pofta de fumat ganditi-va ca de banii dati pe tigari lunar va duceti de 2 ori la pescuit , poate merge.
- florentiniuga
- Master Admin
Viorel, de fapt nu te-ai lasat deloc de fumat. Ai inlocuit doar un obiect cu altul. Nicotina inhalata prin electronica e in doza mai mare iar glicerina pe care o contine solutia de nicotina e la fel de daunatoare la plamani inhalata, ca si restul gudroanelor din tigara. Cand vei reusi sa nu mai inhalezi nimic, atunci te-ai lasat... sau esti mort. Bafta!
PS In mod ciudat, cand ma duc la pescuit fumez mult mai putin decat in mod normal, tocmai pentru ca am aproape tot timpul ceva de facut si nu mai am timp de fumat. Activitatea fizica permanenta ajuta cel mai mult si alungarea gandului si a framantarii legate de abstinenta. La cat te preocupa pe tine, cred ca-ti va fi foarte greu. Uite ce usor imi e mie. Peste o saptamana se implinesc 7 zile de cand m-am lasat si nu m-am vaitat deloc.
PS In mod ciudat, cand ma duc la pescuit fumez mult mai putin decat in mod normal, tocmai pentru ca am aproape tot timpul ceva de facut si nu mai am timp de fumat. Activitatea fizica permanenta ajuta cel mai mult si alungarea gandului si a framantarii legate de abstinenta. La cat te preocupa pe tine, cred ca-ti va fi foarte greu. Uite ce usor imi e mie. Peste o saptamana se implinesc 7 zile de cand m-am lasat si nu m-am vaitat deloc.
- Ion Mironov
- Partener
florentin...
iti dau si tie inca 7 zile maxim....bafta
iti dau si tie inca 7 zile maxim....bafta
-
- VIP+++
pff, ce slabi santeti mancavash ! io am 18 ani da cand ma parasit tigara pa mine ! siacuma insist sa ma apuc da fumat da nu sa prinde da mine daloc ! o data faceam armata la Braila si ma pus unu sa trag dan nicotina pentru prima data si datunci mam lasat da fumat ca nu mia placut ca navea filtru dala albastru cu carbune cum iera la moda ! dupa vro 7 ani ma mai incercat bubulina sa ma corupa si mia dat o tigara in mana cu explicatia ca sa fac pa dracu in patru si sa trag dan cand in cand ca sa nu sa stinga ca ma beleste ! da io am fost istet siam suflat in loc sa trag si chiar daca a sarit scrumu incins pa jos po bucata da ziar si apoi pe covor si patura care tinea loc la usa si a ars o bucata dan casa da chirpici a lua ala batranu, iacata ca nam fumat daloc !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere