Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Chiroiu 4
Ok , ma voi informa de acolo , estimativ cand preconizati ca se poate incepe pescuitul pe 2011 ?
Cand se topeste gheata...Pati_19 scrie:Ok , ma voi informa de acolo , estimativ cand preconizati ca se poate incepe pescuitul pe 2011 ?
Salut Iulian,
Vreau sa stiu pentru pescuitul la caras in taxa de 30 ron(retinere 10 kg) se poate pescui cu un Feeder si 2 vergi ?
Multumesc.
O zi buna !
Vreau sa stiu pentru pescuitul la caras in taxa de 30 ron(retinere 10 kg) se poate pescui cu un Feeder si 2 vergi ?
Multumesc.
O zi buna !
- iulian petre
- Veteran
Din cauza ca romanul este inventiv si au fost pescari care au fost gasiti ca pescuiau la bomba cu pluta au interzis pescuitul cu "angrenaj cu mulineta" la caras .
Alta problema ivita la cei care pescuiau cu "lanseta" cu pluta a fost ca pescuiau cu pestisor viu la rapitor ....
Daca te cunoste paznicul ca esti om serios te poate lasa sa pescuiesti la feeder
Alta problema ivita la cei care pescuiau cu "lanseta" cu pluta a fost ca pescuiau cu pestisor viu la rapitor ....
Daca te cunoste paznicul ca esti om serios te poate lasa sa pescuiesti la feeder
- carapavel florin
- senior
popularea cu crap de care ati spus cam cand o faceti ?
S-A DEZGHETAT BALTA ???? AM VAZUT CA MV2 S-A DEZGHETAT
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
bobo_pescar scrie:S-A DEZGHETAT BALTA ???? AM VAZUT CA MV2 S-A DEZGHETAT
Da , in mare parte este dezghetata .
Dan Serban
De-abia astept o noua partida pe aceasta balta, mai ales ca am trecut la feedere. Imi imaginez deja un crap bataios sau un caras baban la capatul firului, mai ales ca crapii din aceasta balta sunt cunoscuti pentru vigoarea de care dau dovada, iar taxele sunt de mult bun simt. Asa ca, toti pescari (cu bun simt) sunt asteptati pe "PERLA IALOMITEI"(Chiroiu 4).
I love carp!
pai avem voie sau nu cu feeder pe balta?
- florinpopescu2003
- senior
dc esti pasnic si nu esti fan portbagaj poti da si cu feeder
multumesc:sper sa ajung pe balta an primavara asta[eu sunt din ploiesti]si nu as vrea sa nu pot pescui ,ptr ca nu pescuiesc cu bat.mentionez ca pescuiesc doar la caras si doar de placere
Asta sper si eu odata ce ne va comunica oficial administratia baltii ca s-a deschis sezonul sa pot face o partida la caras cu 1 varga si un feeder fara probleme , desi am inteles ca paznicul este reticient deoarece au existat persoane care au pescuit la feeder si nu au fost corecte.
- Stanescu Mircea
- senior
A fost cineva pe chiroiu? Vreau sa ma duc vineri sa fac un 24 de ore FIR INTINS
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
- iulian petre
- Veteran
Balta este deschisa .
vineri au anuntat mai multe echipe ca se incumeta la un 24 de ore . Nu am fost pe balta inca ca sunt prins cu ,concursurile si abia pe 1 Aprilie o sa ajung la concursul intre membrii .
vineri au anuntat mai multe echipe ca se incumeta la un 24 de ore . Nu am fost pe balta inca ca sunt prins cu ,concursurile si abia pe 1 Aprilie o sa ajung la concursul intre membrii .
vineri sunt pe balta....hai care mai vine care mai pofteste? deja suntem 2 pescari:)